Σπόιλερ επεισόδιο 15
Σπόιλερ επεισόδιο 15 

.
.
.
.
.
.
.
.
.


Το επεισόδιο ανοίγει με μια σκηνή όπου βλέπουμε Carol να φτιάχνει βαλίτσα ( ειναι μια μέρα πριν φύγει ) ο Tobin μπαίνει στο δωμάτιο δίνουν ένα φιλί και η επόμενη μέρα βρίσκει τον Tobin μόνο του στο κρεβάτι ( η Carol εχει φύγει ) ..
Η Mischonne στο κρεβάτι με τον Rick έχουν ξυπνήσει και εκείνη φεύγει για να αναλάβει μια σκοπιά που εχει.
Ο Daryl φεύγει με την μηχανή . Michonne , Glenn , Rozita μπαίνουν σε ένα van και πάνε να τον βρουν η Rozita τους λεει πως ξέρει που θα τον βρουν . Καθώς φεύγουν ο Glenn κοιτάει πίσω την Maggie .
Morgan και Rick φεύγουν και αυτοί να βρουν την Carol αφου ο Tobin εχει πρώτα ενημερώσει τον Rick πως εκείνη έφυγε .
Η Carol οδηγάει με το αμάξι όταν πέφτει πανω σε μια παγίδα στον δρόμο και της σκάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου . Ομαδα την saviors την κυκλώνει και εκείνη το παίζει αβοήθητη . Καταφέρνει να σκοτώσει μερικούς με ένα όπλο κρυμμένο που ειχε και εναν άλλον τον καρφώνει σε ένα παλούκι . Ένας δεύτερος εμφανίζεται ζωντανός και αρχίζουν πυροβολισμοί δεν μας δείχνουν τι εχει συμβεί μόνο αίματα στον δρόμο βλέπουμε .
Morgan και Rick βρίσκουν το αμάξι της Carol . Πλησιάζουν και βρησκουν εναν walker που μοιάζει με την Carol αλλά δεν ειναι εκείνη τελικά . Ένας οπλισμένος άντρας τρεχει μπροστά τους και φωνάζει πως έρχονται walkers . Ο Rick τον σημαδεύει και ο Morgan τον σπρώχνει . Αρχιζει και του λεει τι εκανε με τον wolf και πως εκείνος άλλαξε τελικά . Ο Rick στο ίδιο πνεύμα λοιπόν του λεει πως η Mischonne όντως του ειχε πάρει μια μπάρα πρωτεΐνης καθώς φεύγει για την Αλεξάνδρεια . Ο Morgan συνεχίζει μόνος του να βρει την Carol .
Ένας τρίτος savior εμφανίζεται πίσω απο κάτι θάμνους τραυματισμένος απο την Carol και κατευθύνεται προς το μέρος τους .
Mischonne , Glenn , Rozita ,βρίσκουν επιτέλους τον Daryl που ψάχνει τον Dwight . Οι δυο πρώτοι Mischonne , Glenn αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Αλεξάνδρεια . Στον δρόμο για την επιστροφή πέφτουν σε ένα γκρουπ των saviors .
Η Rozita μενει να βοηθησει τον Daryl . Κάποια στιγμή βρίσκουν τον Glenn και την Mischonne δεμένους στον δρόμο ο Glenn του κανει νόημα με το κεφάλι ότι ειναι παγίδα . Ο Dwight εμφανίζεται πίσω απο τον Daryl και τον τραυματίζει βλέπουμε αίμα και το πλάνο κλείνει με την φανεί του Dwight να λεει you will be alright.
Share on Google Plus
    Σχολια Θεματος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου