Δείτε όλο το panel μας ''AddictedToTVSeries'' και review από το AthensCon 2016 (PICS+VID)Το Athens Con καθιερώθηκε από πέρυσι και είναι γεγονός .Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το AthensCon 2016, το μεγαλύτερο συνέδριο pop κουλτούρας στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwo Do στο Παλ. Φάληρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η διοργάνωση ήταν μοναδική από κάθε άποψη .


Πολλά μαγαζιά κατά μήκος της αίθουσας για κάθε γούστο : βιβλία , κόμικ , επιτραπέζια , μπλούζες , κούπες και πολλά παραπάνω .


Στο κέντρο της αίθουσας στέκονταν επιβλητικά ο Εντ. Το πανύψηλο αυτό δέντρο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έδινε την ευκαιρία στον κόσμο να φωτογραφηθεί μαζί του .

Σε μια από τις εισόδους της εκδήλωσης το αμάξι του Κιτ...... (ποσά χρόνια πίσω πήγαμε όλοι ). Είναι σαν ένα παλιό όνειρο όλων μας να έγινε πραγματικότητα . Ποιος δεν ήθελε να δει αυτό το αμάξι από κοντά ; Να μπει έστω και για δευτερόλεπτα μέσα και να νιώσει ιππότης της ασφάλτου .

Πολλοί Cosplayers στο χώρο με φαντασία . Βρήκαμε την Harley Queen ,τους Power Rangers, τον Negan με τον Carl από το Walking Dead και φυσικά αμέτρητους χαρακτηρες απο το Star Wars ...!!!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Harley Queen είχε την τιμητική της λόγω και του διαγωνισμού Cosplay που ''έτρεχε''


Ανάμεσα σε όλα αυτά βρισκόταν και το δικό μας πάνελ οι εθισμένοι στις σειρές .
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν και μας παρακολούθησαν όπως και στους διοργανωτές του Athens Con για την πρόσκληση τους . Παρακάτω για όσους το έχασαν ακολουθεί βίντεο του πάνελ και φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση .
Το παρακάτω βίντεο είναι συμβατό μόνο από υπολογιστές.

Share on Google Plus
    Σχολια Θεματος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου