Αναπάντητες απορίες Νο1


To midseason επεισόδιο μας άφησε με απορίες και συζητήσεις επι συζητήσεων,όπως κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της,και γι αυτο προσπαθήσαμε να ανακεφαλαιώσουμε αυτές που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα.
1-The Sanctuary:Το ακούσαμε στο 3ο επεισόδιο του 4ου κύκλου στο αμάξι σε μία ανύποπτη στιγμή,όταν ο Daryl πείραξε το ραδιόφωνο.Συγκεκριμένα ακούστηκε η φράση "to find a sanctuary" "determined to survive" "to be alive"
και μετά τέλος διότι έπεσαν στην ορδή των walkers. Δεν έχει αναφερθεί καθόλου από τότε αφήνοντας μας με την απορία σίγουρα για καιρό ακόμα(φοβάμαι πως θα είναι το επίκεντρο του 5ου κύκλου)


2-Walkers herd:Το δέος και ο τρόμος που σου προκαλεί αυτη η φωτό στον κόσμο του TWD είναι από τα δυνατά στοιχεία της σειράς που πιστεύω δεν έχουν εκμεταλευτει στο έπακρο. Προσωπικά μου γεννάται η απορία πως μπορούν να μαζεύονται όλα μαζί σαν αγέλη και αν μετά τον πανικό στη φυλακή θα αλλάξουν πορεία και θα κατευθυνθούν προς τα εκεί ισοπεδώνοντας τα πάντα.


3-Ποντίκια:Ποιος τα ταΐζει στους walkers;Ποιος είναι αυτός που τα κολλάει στον τοίχο και τα δίνει τροφή για τους απέθαντους;Τα στοιχεία συγκλίνουν ή στον Bob(που προσωπικά δεν το πιστεύω και θεωρώ πως πέρα από τον αλκοολισμό θα εξελιχθεί σε καλό χαρακτήρα)ή στις μικρές,όπου μου ενισχύθηκε η άποψη μετά το τέλος του επεισοδίου όταν είδαμε τον Tyreese να φεύγει από τη φυλακή με τα κορίτσια(τίποτα δεν είναι τυχαίο στη σειρά) Εκτός αν  μας επιφυλάσσουν κάτι άλλο.


4-Judith:Το μωρό αγνοείται στο τέλος του επεισοδίου,είδαμε μόνο τον Ρικ και τον Καρλ να κοιτάνε στο πορτ μπεμπέ και να το βλέπουν με αίματα υποθέτοντας ότι είναι νεκρό.Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει με βεβαιότητα τι απέγινε η τύχη του μωρού και οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν.Η επικρατέστερη αφορά τη Michonne να το έχει πάρει να το προστατέψει από σίγουρο θάνατο.


5-Liar ,Rapist,Murderer:Στα stand alone episodes του Governor ειδαμε 3 θανάτους και 3 ταμπέλες πάνω τους και τις λέξεις "liar" "rapist"  "murderer".Δεν δόθηκε πειστική εξήγηση για τον υπαίτιο,οπότε έχουμε μείνει με την απορία ποιος είναι αυτός ή αυτοί που έχουν κάνει αυτές τις δολοφονίες.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.