Ανησυχήτε για τον Glenn Rhee ?Είστε από αυτούς που ανησυχούν για τον  Glenn Rhee ( Steven Yeun ) κατά το δεύτερο εξάμηνο του The Walking Dead Season 4 ;

Η ιστορία του είναι πολύ διαφορετική σε αυτό το σημείο από ότι ήταν στα κόμικς , έτσι ώστε να μην μπορεί ακόμη να είναι μεγάλη η βοήθεια στο να μαντέψουμε τι γίνεται στη συνέχεια . Είδαμε τελευταία τον Glenn να εξακολουθεί  να είναι αδύναμος.Η  Maggie Greene ( Lauren Cohan ) τον άφησε στο λεωφορείο γεμάτο με κόσμο όπου δεν μπορέσαμε  να μάθουμε ποιοι είναι όσο και αν προσπαθήσαμε .Πρέπει να νευρίασε για το ότι το λεωφορείο έφυγε  χωρίς την  Maggie , αφού το μόνο που είδαμε ήταν αυτό  φεύγει χωρίς αυτήν.Η Σάσα ( Sonequa Martin ) και ο Bob Stookey ( Larry Gilliard  ) παρακολούθησαν από τη φυλακή . Η Σάσα είπε ότι θα τα καταφέρουν , οπότε  μπορούμε να σκεφτούμε τον  Glenn να  προσπαθεί  να αρπάξει τον τιμόνι από τον οδηγό για να πάει πίσω στην  Maggie και τους άλλους .Σε  ένα promo που έχουμε δει,μας δίνει 2 μικρές ιδέες  για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Αρχικά , τον βλέπουμε στο σκοτάδι , κρατώντας  κάποιο είδος φαναριού.
Προς το τέλος του promo βλέπουμε ανθρώπους να πηδούν έξω από το πίσω μέρος του λεωφορείου . Αυτοί πρέπει να είναι στην ομάδα του Glenn , είναι ακριβώς ένα θέμα το πού πηγαίνουν από εκεί .Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάποιους από χαρακτήρες που είναι  με αυτόν ή μήπως η σειρά θα  βρει έναν τρόπο να τους "χάσει" και να επικεντρωθεί στους πολλούς διάσπαρτους ήρωες μας εκεί έξω ; Υπάρχουν τόσες πολλές ξεχωριστές ιστορίες αφού η ομάδα διαλύθηκε.
Στο κόμικ επανασυνδέεται με την Maggie αλλά οι σκηνοθέτες έως τώρα μας έχουν δείξει πως δεν το ακολουθούν πιστά.
Showrunner Scott Gimple έχει πει αυτή τη σεζόν θα είναι σαν ένα remix των κόμικς , γι 'αυτό είναι εξίσου πιθανό ότι Glenn θα θα λάβει σχετικά  ορισμένες πτυχές  άλλου χαρακτήρα αντ' αυτού.Σε αυτό το σημείο, πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει  στο μέλλον του , αλλά δεν μας αρέσει που βλέπουμε τον Glenn και την Maggie να χωρίζουν.


 O Glenn έχει περάσει τόσα πολλά σε 4 σεζόν αυτής της σειράς . Αυτός και ο Rick Grimes ( Andrew Lincoln ) έχουν δεχτεί  τα περισσότερα χτυπήματα της ομάδας μας, και θα ήταν ωραίο να δούμε τον  Glenn να κάνει να διάλειμμα . Τουλάχιστον , θα ήταν καλό να τον δούμε να οδηγήσει την ομάδα του λεωφορείου, από τότε που ήταν μέλος του συμβουλίου της φυλακής και έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για ισχυρή ηγεσία.Θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για τον Glenn να λάμψει και να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Ποιο  νομίζετε ότι θα  είναι το επόμενο βήμα για τον Glenn ; Πόσα επεισόδια νομίζετε ότι θα περάσουν μέχρι να επανασυνδεθεί με τη Maggie ; Δύο ή τρία ; Περισσότερα ; Όλα τα επόμενα οκτώ ; Και τι θα κάνουν εάν σε όλα τα επόμενα έχουν αντίθετους δρόμους ; Τι θα συμβεί αν ένας από αυτούς πεθάνει πρώτος ; Πολλά τα ερωτήματα.

Η Συνέχεια ..... ; 
Στο "The Walking Dead Season 4" που επιστρέφει στην Ελλάδα , την Δευτέρα  10 Φεβρουαρίου στις 10.30 το βράδυ 

http://the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr/
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.