Συνέντευξη του Scott Wilson

Συνέντευξη έδωσε ο αγαπημένος παππούς των χριστουγεννων(!!!)μας,στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πόσο καιρό πριν ήξερε την μοίρα του και μας αποκαλύπτει και μία μεγάλη φαν της σειράς!!
    O Hershel ρωτήθηκε αν και πότε του γνωστοποιήθηκε η μοίρα του χαρακτήρα του,με τον ίδιο να απαντάει πως ήταν σίγουρος αφού γυρίστηκε το πέμπτο επεισόδιο του 4ου κύκλου,αλλά το είχε υποπτευθεί πολύ πριν.(γάτος ο παππούς)Και η απάντηση στην ερώτηση σχετικά με το πως του μπήκαν υποψίες για το τέλος του η απάντηση ήταν αφοπλιστική¨Έπαιρνα δυναμικές θέσεις στη σειρά!!¨(θυμίζει λίγο T-dog αυτή η αναφορά)Ύστερα βέβαια του κοινοποιήθηκε αυτή η δύσκολη απόφαση και ο ίδιος την αποδέχτηκε σεβόμενος τις σωστές(όπως είπε)επιλογές του showrunner.
Η αντίδραση του ηθοποιού ήταν σαν μικρού καλού παιδιού. Στεναχωρήθηκε δείχνοντας έτσι ότι όσα χρόνια εμπειρίας και να έχεις,ποτέ δεν θέλεις να φεύγεις από κάτι που αγαπάς,και ο Scott Wilson αγαπούσε πραγματικά αυτή τη σειρά. Τώρα θα την παρακολουθεί ως φαν.
   Συνεχίζοντας ρωτήθηκε για τα αισθήματα του φεύγοντας από τη σειρά και απάντησε πως το πιο σημαντικό για τον ίδιο ήταν οι θέσεις που πήρε στο τρίτο και πέμπτο επεισόδιο της σεζόν. Έδειξε σε πολλούς το δρόμο που πρέπει να πάρει ο καθένας στη ζωή και τι πρέπει να κάνει ώστε αν έρθει το τέλος τους,να έχει νόημα.
   Ο Scott Wilson απάντησε διπλωματικά στις ερωτήσεις για το ποιος χαρακτήρας από αυτούς που έχουν αποχαιρετήσει ήταν ο πιο δύσκολος,και ποιο μέλος της σειράς στεναχωρήθηκε όταν έφυγε ο ίδιος από τη σειρά,λέγοντας πως "όλοι οι χαρακτήρες που έχουν φύγει στο παρελθόν έχουν βάλει το λιθαράκι τους στη σειρά και έχουν συνεισφέρει ώστε να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα",και "ότι όλοι στεναχωρήθηκαν που έφυγα διότι υπήρχε ένας δεσμός μεταξύ μας και σίγουρα η σειρά θα συνεχίσει επιτυχημένα χωρίς εμένα"
    Στο τέλος ανέφερε πως η 99χρονη(!!!)μητέρα του είναι μεγάλη φαν της σειράς και πλέον θα βλέπουν μαζί τη συνέχεια της....Greece : http://the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.