Μικρά Spoilers

  Η αγαπημένη μας σειρά θα επιστρέψει τον Φλεβάρη και στην Ελλάδα και περιμένουμε με αγωνία τι θα γίνει τελικά και πως θα συνεχίσουν τη μυθολογία της. Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε πιθανά spoilers για το μέλλον.

  Ο Robert Kirkman γνωστοποίησε πως η σειρά θέλει έναν νέο κακό και ο Negan από το κόμικ είναι μία λύση. Όμως γνωρίζουμε πως ο συγκεκριμένος αργεί να εμφανιστεί στο κόμικ,κάτι που μάλλον θα υιοθετηθεί και στη σειρά.Ο Kirkman πρόσθεσε πως οι πρωταγωνιστές χρειάζονται χώρο και χρόνο για να ανασυνταχθούν (και να δημιουργηθούν νέα δεδομένα λέω εγώ) μέχρι να αντιμετωπίσουν νέες ανθρώπινες απειλές.Πόσος χρόνος θα υπάρξει είναι άγνωστο αλλά σίγουρα από τον πέμπτο κύκλο και μετά,κάτι που θα γίνει σταδιακά.
  Από την άλλη ανέφερε πάλι πως οι 3 νέοι χαρακτήρες θα ενσωματωθούν όπως και στο κόμικ και θα φέρουν μια νέα δυναμική στη σειρά(κάτι που χρειάζεται θα ξαναπροσθέσω)


  Μια άλλη πιθανή θεωρία που αλιεύσαμε είναι πως η Lizzie(Brighton Sharbino) είναι η εκδοχή του Ben στο κόμικ.Για όσους δεν γνωρίζουν SPOILERS ο Dale και η Andrea είναι ζωντανοί,απολαμβάνουν τον έρωτά τους και υιοθετούν και δύο παιδιά,τον Ben και τον Billie.O πρώτος αφού δείχνει σημάδια τρέλας σκοτώνει τον αδερφό του(και ένα γατί),όμως θα αποκαλυφθεί και το γκρουπ θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με την παρτη του.Αυτός που θα πάρει την κρίσιμη απόφαση είναι ο Carl όπου θα τρυπώσει μυστικά στο μέρος που κρατείται και θα τον σκοτώσει,και ύστερα θα το αποκαλύψει στον πατέρα του.Ενδέχεται η Lizzie να είναι η θηλυκή εκδοχή του Ben.Εσείς τι λέτε?Μπορεί να γίνει αυτό?Πόσο "παίζει" αυτό το σενάριο?Περιμένουμε
τις γνώμες σας για σχολιασμό.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.