Τι περιμένουμε στην συνέχειαH σειρά επιστρέφει σε λίγες βδομάδες και έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποια σπόιλερς για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.


Πλέον με τον Καρλ και τον Ρικ να έχουν μείνει μόνοι τους, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, όταν η σειρά επιστρέψει στις 9 Φεβρουαρίου.
Ο Robert Kirkman λέει πως "ξεκίνησαν την σεζόν πολύ αισιόδοξα" και προσθέτει πως "το υπόλοιπο της 4ης σεζόν θα είναι κάπως λυπηρό αλλά σταδιακά θα αρχίσει να γίνεται πιο ελπιδοφόρο όσο πλησιάζουμε στο τέλος."

Η τελευταία σκηνή όπου είδαμε τους τραυματισμούς του Ρικ κατά τη διάρκεια της μάχης με τον Κυβερνήτη, έδειξε ότι θα χρειαστούν πολλή φροντίδα από τον Καρλ, μια που δεν είχαν υλικό πρώτων βοηθειών όταν έφυγαν από την σύγκρουση.


Τα τελευταία 8 επεισόδια θα είναι γεμάτα δράση σύμφωνα με τον  Kirkman o οποίος λέει ότι "όλοι έχουν χάσει δικά τους άτομα, είναι μόνοι τους, ή σε διαφορετικές ομάδες και θα συμβούν πολλά καθώς θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η Κάρολ θα γυρίσει κάποια στιγμή αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς. Επιπλέον θα συναντήσει τον Tyreese που δεν ξέρει ότι σκότωσε την Karen και τον David.
Θα γνωρίσουμε και 3 νέους χαρακτήρες που θα τους δούμε μαζί με τους main να προσπαθούν να επιβιώσουν εκτός φυλακής μια που το συγκεκριμένο μέρος καταστράφηκε.

Όσο για τον Κυβερνήτη?


"Είναι νεκρός μετά από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι." Επιβεβαιώνει η Gale Anne Hurd, μια από τους παραγωγούς της σειράς.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.