Πιθανοί τίτλοι επόμενων επεισοδίων


Έπεσαν στην κατοχή μας οι εναπομείναντες τίτλοι των υπόλοιπων 8 επεισοδίων μαζί με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες αλλά και μία μικρή σύνοψη αυτών.Μεταφέρουμε τα επεισόδια καθώς και τη σύνοψη με μια επιφύλαξη...Έχουμε και λέμε:
Επεισόδιο Νο9:Here we remain....Σύνοψη εδώ
Επεισόδιο Νο10:Unconditionally...Σύνοψη εδώ
Επεισόδιο Νο11:Reconcilation...Μας δείχνει κάποια από τα μέλη του γκρουπ να έχουν επανενωθεί και ο Daryl με την Beth να λάβουν μέτρα για έναν εχθρό όπου καλά καλά δεν βρίσκεται εκεί.
Επεισόδιο Νο12:Annihilation...Ο Rick και οι υπόλοιποι σιγά σιγά ανακαλύπτουν τον υποτιθέμενο προδότη ανάμεσα τους.
Επεισόδιο Νο13:Scetch of skin...Ο Rick o Daryl και η Michonne θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση πριν είναι πολύ αργά.
Επεισόδιο Νο14:Liberation...Ανίκανοι οι Rick και Maggie να αντέξουν τα πρόσφατα γεγονότα κάνουν πίσω,αναγκάζοντας να λάβουν δραστικά μέτρα-και την αρχηγεία-ο Daryl και η Michonne
Επεισόδιο Νο15:Solitary...Με το που βρήκαν ένα ασφαλές καταφύγιο,εχθροί κάνουν την εμφάνιση τους και τα καταστρέφουν όλα.
Επεισόδιο Νο16:Fear the Hunters...Ενώ το γκρουπ σιγά σιγά...καταρρέει(degenerate)ο προδότης κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του με μια καταστροφική επιλογή,αναγκάζοντας το γκρουπ να κάνει το αντιμετωπίσει οριστικά.


Στο τελευταίο επεισόδιο μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να δώσουν για τίτλο ένα τέτοιο όνομα μιας και αποκαλύπτουν αρκετά για την κατεύθυνση της σειράς.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.