Τι δεδομένα έχουμε έως τώρα για την συνέχεια του "The Walking Dead"


  Αυτή την φορά οι συντελεστές ξεπέρασαν κάθε μας προσδοκία.Δεν μας πρόσφεραν 1 ούτε 2 αλλά συνολικά 7 promo Video για την συνέχεια της 4ης Σεζόν
Τι δεδομένα έχουμε λοιπόν μέχρι τώρα?


  Στο τελευταίο βίντεο που έχουμε , βλέπουμε πως επικρατεί χάος στην φυλακή που έχει καταληφθεί από walkers.Ενώ η ομάδα έχει διασκορπιστεί ψάχνοντας
πρωτίστως να σωθεί και να βρει ένα κατάλυμα και μετά να επανενωθεί.

     


 Ο Rick μαζί με τον Carl φαίνονται  να μπαίνουν σε κάποιο μπαρ όπου σκοτώνουν έναν walker.H κίνηση του  Rick δείχνει πως έχει συνέρθει απο τα χτυπήματα του Governor και ίσως από τα ψυχολογικά λόγω της εξαφάνισης της μικρής Judith.Θα βρουν καταφύγιο εκεί;
Λογικά αυτό γίνεται μετά το Βίντεο 
όπου ο Carl διώχνει τους walkers επειδή μάλλον ο Rick είναι μέσα στο σπίτι σε άσχημη κατάσταση.Η Beth με τον Daryl έχουν κοπεί από τους υπόλοιπους και βρίσκονται στο δάσος μόνοι τους.σίγουρα ταλαιπωρημένοι από τον κυνηγητό των walkers αλλά.... ίσως και ανθρώπων,αφού στο Βίντεο  που κυκλοφορεί αποκλειστικά για τους 2 , φαίνονται στο τέλος πεσμένοι στο έδαφος.
Κρύβονται από κάποιους ή είναι λιπόθυμοι?O Tyressee  και στα 2 βίντεο φαίνεται να παλεύει μόνος του με τους Walkers,και σε καμία σκηνή δεν είναι κάποιος μαζί του.Το σίγουρο είναι πως έχει βρει τον τρόπο να επιβιώνει στις δύσκολες καταστάσεις.O Glenn , είναι ακόμη επηρεασμένος από τον ιό με αποτέλεσμα να μην έχει συνέλθει.
στο Βίντεο που κυκλοφόρησε γι’ αυτόν ,φαίνεται να είναι παρατημένος σε κάποιο ύψωμα και μια ομάδα από walkers να προσπαθεί να τον φτάσει.Υπάρχει όμως και η σκηνή όπου τον δείχνει να κρατά ένα φανάρι. και σε σαφώς καλύτερη κατάσταση οπότε μάλλον θα αναρρώσει από τον ιό.


Για την Maggie δεν έχουμε κάποιο αποκλειστικό βίντεο και οι συντελεστές της σειράς για κάποιο λόγο απέφυγαν να την δείξουν πολύ σε ότι βίντεο έχει κυκλοφορήσει έως τώρα.
Στην τελευταία σκηνή την βλέπουμε να κοιτάζει το λεωφορείο που φεύγει.Βρισκόταν εκείνη την στιγμή μαζί με τον Bob και την Sasha.
Τίποτε απολύτως.O λόγος;;


 O Bob και η Sasha , βρίσκονται μαζί με την Maggie όταν τελείωσε το επεισόδιο με την καταστροφή της φυλακής.
Εμφανίζονται μόνο μια φορά στο βίντεο.Λογικά βρίσκονται και οι 3 μαζί στην συνέχεια της σειράς.
H Michonne , αφού σκοτώνει με το σπαθί της τον Governor , φαίνεται να επιστρέφει στη φυλακή για κάποιο λόγο.Στο τελευταίο βίντεο βρίσκεται στο δάσος όπου με το σπαθί της σκοτώνει όποιον walker βρει μπροστά της.Στην φωτογραφία δίπλα,μία από τις καλύτερες πιστεύω,φαίνεται να έχει απογοητευτεί πάρα πολύ και να δείχνει μια στιγμή αδυναμίας στον κατά τ άλλα δυναμικό χαρακτήρα της.Πράγμα που έως τώρα έχουμε δει να λυγίζει άλλη μια φορά(η σκηνή με το μωρό). Σε Βίντεο που μας έχουν δώσει καί η Michonne αλλά καί οι υπόλοιποι θα δοκιμάσουν τα όρια τους,και σίγουρα κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν...

Και τι γίνεται με τα παιδιά;;;;Δεν εμφανίζονται σε καμία σκηνή.
Ποιος τα έχει μαζί τους;
Ποιά η τύχη τους στην πορεία της σειράς;Μας έδειξαν πως στην δύσκολη κατάσταση της φυλακής φάνηκαν υπεύθυνα.Θα μπορέσουν όμως μόνα τους να αντιμετωπίσουν τους walkers ή υπάρχει κάποιος μαζί τους;Αν και ενδέχεται να είναι με κάποιον μεγάλο η επιβίωσή τους καθίσταται δύσκολη και για τα μικρά και για όποιον άλλον είναι μαζί τους μιας και δεν είναι ακόμα έτοιμα να ζήσουν έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο κόσμος.
http://the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr/
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.