Aφιέρωμα Michonne
Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο λίγες στιγμές από την ζωή της Michonne πριν την αποκάλυψη.
Aς δούμε λοιπόν ποιά είναι η ιστορία της Michonne έως τώρα στην σειρά.


Η Michonne κάνει την πρώτη εμφάνισή της κοντά στο τέλος του φινάλε της δεύτερης σεζόν , " στο Dying Fire" , όπου σώζει την Andrea από έναν περιπατητή με τον αποκεφαλισμό του.Το katana σπαθί της είναι αυτό που την συνοδεύει πάντα.
Όπως και στο κόμικ , συνοδεύεται από δύο περιπατητές αλυσοδεμένους με τα χέρια τους και τους κάτω σιαγόνες να έχουν αφαιρεθεί (για να τους εμποδίσει να την επιτεθούν ή προς άλλους ) .Η Michonne τους εξημέρωσε αποτελεσματικά με αποτέλεσμα οι  περιπατητές  να λειτουργούν ως κατοικίδια ζώα της , και η  χρήση τους να είναι ως μουλάρια μεταφέροντας προμήθειες στις  πλάτες τους. καθώς και ως  καμουφλάζ / απωθητικό , αφού η παρουσία τους και η μυρωδιά έκανε τους άλλους περιπατητές να μην βλέπουν την Michonne ως άνθρωπο. Η Michonne σκοτώνει στην συνέχεια τους  περιπατητές λίγο πριν αυτή και Andrea ανακαλύφτούν από  τον Merle . 


 Ταυτόχρονα η Michonne απέδειξε ότι δεν φοβάται .Τα  «Μουλάρια » της είναι ένα τέλειο παράδειγμα της έλλειψης του φόβου της , γιατί χρησιμοποιεί ανθρώπους που είχαν πεθάνει ως εργαλεία , αντί να τρέξει μακριά από αυτούς .Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ήταν πολύ φοβισμένοι για να κάνουν ανάλογη ενέργεια.Είναι πολύ πιθανό να ήταν δικοί της άνθρωποι.Αδέλφια το πιθανότερο.

Μετά τη διάσωση της  Andrea και έχοντας επιβιώσει τους χειμερινούς μήνες μαζί της ( στην 3η σεζόν ) ,η Michonne έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό μαζί της .Όταν Andrea βιώνει μια σοβαρή γρίπη - , οι δύο αναγκάστηκαν να μετεγκατασταθούν και να πάνε προς αναζήτηση των κατάλληλων ιατρικών προμηθειών . Αργότερα ανακαλύφθηκαν από τον Merle, Οι δύο τους μεταφέρθηκαν σε μια  κωμόπολη στη Georgia όπου ονομαζόταν Woodbury . Η Andrea, γοητεύεται από  τη φιλοξενία του Διοικητή, και είναι διστακτική στο να εγκαταλείψουν την κοινότητα .

Παρ 'όλα αυτά , η Michonne εξακολουθεί να είναι δύσπιστη , και , ειδικότερα προς τον Κυβερνήτη . Μετά από να αποτυχία της  να πείσει την Andrea να φύγει από το Woodbury ,  η Michonne ξεκινάει μόνη της στον έξω κόσμο, κυνηγημένη όμως λίγο αργότερα από τον Merle και τους  συντρόφους του
Στην συνέχεια παρακολουθεί τον Merle να αιχμαλωτίζει τον Glenn και την Maggie , αλλά δεν έχει την δύναμη να βοηθήσει , άλλωστε δεν τους γνώριζε μέχρι τότε.Εμαθε όμως για την φυλακή.
  


Αποδυναμωμένη η  Michonne φτάνει σύντομα στη φυλακή με ένα καλάθι και βρεφικά είδη με αποτέλεσμα έστω και με επιφύλαξη ο Rick να την δεχτεί και ο  Hershel να επουλώσει τις πληγές της . Η Michonne τους ενημερώνει σχετικά με την απαγωγή του Glenn και της Μάγκι από Merle , για τον  Διοικητή και το Woodbury . Αργότερα συνοδεύει τους Rick , Daryl , και Oscar για τη διάσωση τους από το  Woodbury . Κατά τη διαδικασία αυτή , ο Daryl θα απαχθεί ! Αφού ο  Glenn και η Maggie διασώζονται , η Michonne χωρίζεται από την ομάδα ,και αφού φτάνει πάλι στο Woodbury ανακαλύπτει τα  ενυδρεία με κεφάλια,όπως επίσης και την κόρη του  Κυβερνήτη την Penny , την οποία σκοτώνει παρά τις εκκλήσεις του να μην το κάνει . Μετά από μάχη με τον Κυβερνήτη την οποία κερδίζει , τον καρφώνει στο μάτι αλλά η ,άφιξη και  παρέμβαση της Andrea  με την απειλή όπλου την εμποδίζει να τον σκοτώσει.

Όταν επιστρέφει η Michonne στην ομάδα του Rick , αμφισβητούν την αξιοπιστία της μετά την εξαφάνισή της , αλλά αντιτάσσει ότι την χρειάζονται , λόγω της απώλειας του Daryl . Ο Rick εξακολουθεί να δείχνει δυσπιστία προς την Michonne , και της λέει ότι θα πρέπει να φύγει μακριά όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως . O κυβερνήτης και οι άνδρες του επιτίθενται στη φυλακή και  η Michonne βοηθά να την υπερασπιστούν .Οταν οι  άνδρες του Διοικητή απελευθερώνουν τους περιπατητές στο προαύλιο της φυλακής  , η ίδια και ο Glenn θα βοηθήσουν τον Hershel . Μετά την επίθεση , Rick με  την ίδια και τον Carl πηγαίνουν στην πόλη από όπου κατάγεται ο Rick  και τελικά κερδίζει την εμπιστοσύνη τους ( ο Rick επιβεβαιώνει ότι είναι « ένας από εμάς » ) .

 Έπειτα από μια άλλη επίθεση στη φυλακή ο Rick που συνοδεύεται από την Michonne και τον  Daryl , τους ακολουθούν . Ωστόσο , βρίσκουν  τους ανθρώπους του σκοτωμένους από τον ίδιο. 
Ένας επιζών ( η Karen ), οδηγεί την ομάδα πίσω στο Woodbury για να εντοπίσουν την Andrea ,
 καθώς φοβούνται το χειρότερο για την ασφάλειά της αφού έμαθαν ότι είχε διαφύγει από Woodbury για τη φυλακή , αλλά δεν έφτασε ποτέ εκεί . Θα καταφέρουν να βρουν Andrea , αλλά όχι προτού να έχει δαγκωθεί από τον  Milton , το οποίο κατάφερε να σκοτώσει .Η  Michonne προσφέρετε να μείνει μαζί της στο διάστημα των τελευταίων λεπτών της, πριν αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι που δανείστηκε από τον Rick .Η Michonne θα πάει με τους υπόλοιπους πολίτες του Woodbury και την 
ομάδα πίσω στην φυλακή.
 Στην 4η σεζόν η  Michonne αναζητά τον κυβερνήτη μέχρι την στιγμή όπου αυτός την απαγάγει μαζί με τον  Hershel και τους  χρησιμοποιεί ως ομήρους για να αναλάβει τη φυλακή . Αργότερα, βιώνει  τον θάνατο του Hershel από κοντά ,ενώ αφού ελευθερώνεται βοηθά τον Rick και καρφώνει τον κυβερνήτη στο στήθος με το σπαθί της.
 Η συνέχεια την βρίσκει στο δάσος να σκοτώνει όποιον walker βρει μπροστά της  

Τι άλλο θα μας δείξουν από την ζωή της;
Θα μάθουμε επίσης και πως ζούσε το διάστημα όπου βρισκόταν με την Andrea μόνες τους;
 

Η συνέχεια στις  17/2 στις 22:30http://the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr/

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.