Σχετικά με τους νέους χαρακτήρες


Εμφανίστηκαν λοιπόν οι νέοι χαρακτήρες και αμέσως καταλάβαμε τι δυναμική προσωπικότητα έχει ο Abraham μιας και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να πετύχει το σκοπό του(Γνώμη μου,πόσοι δυναμικοί χαρακτήρες χωράνε σε μια σειρά; Όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα...)

  Στο promo ακούμε τον Abraham να λέει:"She's gone,no need for u to die too"Πιθανότατα να εννοεί την Maggie.
  Σύμφωνα πάντα με το κόμικ,η αποστολή των 3 είναι να πάνε στην Ουάσιγκτον για να βρουν το αντίδοτο μιας και ο Eugene είναι το πρόσωπο κλειδί για να επανέλθουν στην πρότερη φυσιολογική ζωή τους...
Ο Abraham αναφέρει πως "βλέπουμε 2 ομάδες με 2 διαφορετικούς σκοπούς,η προτεραιότητα του Glenn είναι να βρει τη Maggie"

Επειδή υπάρχουν αναφορές στο κόμικ και μερικοί δεν θέλετε να ξέρετε κάποια spoilerακια τα έχει(όσον αφορά το κόμικ)

Για να δούμε τι άλλο είπε στη συνέντευξη:

1)Πως προετιμάστηκες για το ρόλο;Γνώριζες από πριν τη σειρά;

Δεν γνώριζα τίποτα για τη σειρά μέχρι που έστειλαν το πιλοτικό επεισόδιο (το σενάριο) Είναι κάτι που με ενθουσίασε και ήθελα να συμμετάσχω αν και εκείνη την περίοδο έκανα το "Southland" και δεν ήξερα τι χρόνο θα έχω διαθέσιμο.Ο Scott μου είπε πως ο χαρακτήρας θα μοιάζει αρκετά στο κόμικ οπότε ξεκίνησα να κάνω την έρευνα μου.Θα μάθουμε πολλά για τον Abraham και το τραγικό παρελθόν του.

2)Πόσο "μοιάζουν" οι χαρακτήρες της σειράς με το κόμικ;

Θα μοιάζουν αρκετά αλλά μέχρι τη στιγμή που τους βλέπουμε...Από κει και πέρα θα περιμένουμε να δούμε (προφανώς κάποια στοιχεία θα τραβηξουν από το κομικ αλλά όχι όλα )

3) Τι είδους σχέση έχουν οι 3 τους;

Ο Abraham έχει σχέση με τη Rosita και έχουν σκοπό να προστατέψουν τον Eugene αφού ο ίδιος είναι πολύτιμο στοιχείο και πρέπει να προστατευτεί.

4)Γνωρίζουμε από το κόμικ ότι ο Eugene(..........)spoiler     έχει κάνει κάτι.Πόσο γρήγορα θα αποκαλυφθεί και αυτό στη σειρά;

Στο επόμενο επεισόδιο θα μάθετε τα πάντα που πρέπει να ξέρετε,για το τι γνωρίζουν τι θέλουν να μεταφέρουν με ασφάλεια και τι πιστεύει ο ένας για τον άλλον.

5)Τι καινούργιο φέρνουν οι χαρακτήρες στη μυθολογία της σειράς;

Θα μάθετε πως οι 3 τους συν-ταξίδευαν με άλλο μεγαλύτερο group αλλά κάτι έγινε,ο χαρακτήρας του Abraham θα ξεδιπλωθεί σε όλο του το μεγαλείο.Η ομάδα μπορεί να φαίνεται δυσλειτουργική αλλά δεν είναι έτσι-έχουν μια δυναμική καθώς φαίνεται να σκέφτονται κάπως ανορθόδοξα και αυτό ίσως κάνει κάποιους να γελάσουν.

6) Τι μπορείς να πεις για την αποστολή που έχουν;Υπάρχει ελπίδα ακόμα στον κόσμο;

Ο Abraham είναι της άποψης "δεν καθόμαστε και συζητάμε απλά ενεργούμε"Δεν συζητάμε για αισθήματα και το τι θα κάνουμε και αν θα ψηφίσουμε αλλά φέρνουμε εις πέρας αυτό που έχουμε να κάνουμε.

7)Φαίνεται σαν ένα διαφορετικού τύπου αρχηγός από ότι έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα.

Ναι,είναι ο αρχηγός που εκτελεί χωρίς να ρωτάει,δεν έχει την ανάγκη να είναι πρώτος και αρχηγός αλλά θέλει να μπαίνει μπροστά και να τελειώνει τη δουλειά χωρίς πολλά πολλά

8)Ο Glenn και η Tara είναι οι πρώτοι που τους συναντούν.Ο ίδιος εμπιστεύεται νέους ανθρώπους;

Όταν τους συναντά βλέπει 2 ικανούς ανθρώπους που σκότωσαν ένα τσούρμο walkers και χρειάζεται ικανούς ανθρώπους για τον τελικό σκοπό του.Δεν τους βλέπει ως απειλή γιατί πιστεύει πως κανείς δεν αποτελεί απειλή γι αυτόν και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε.

9)Ο Glenn έχει ένα σκοπό-διαφορετικό από τον Abraham.Ο ίδιος ο Abraham έχει δεσμό με τη Rosita άρα πιθανότατα να γνωρίζει την αξία της σχέσης.Κατά πόσο όλα αυτά θα ενωθούν;

Φαίνεται ότι θα έχουμε πρόβλημα!Όλα όσα αναφέρθηκαν θα εξερευνηθούν.Ο Abraham θέλει πολλούς ανθρώπους αλλά δεν αναγκάζει κανέναν με το ζόρι να έρθει μαζί του γιατί δεν είναι αρχηγός κανενός.

10)Η σειρά έχει αρκετούς δυναμικούς χαρακτήρες.Πως θα τα πάει ο Abraham με αυτούς;

Περιμένετε και θα δείτε!!!!Στο κόμικ δεν συναντιούνται ποτέ οι 2 τους.....

11)Οπότε δεν ψάχνει για μία τύπου φυλακή;(Εννοει ασφαλές μέρος)

Οχι οχι,έχει σκοπό να πάει στην Washington


Πηγή:Hollywood reporter

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.