Αφιέρωμα στον Glenn Rhee


Glenn Rhee. Το πραγματικο του όνομα είναι Yeun Sang-yeop  και το άλλαξε σε Steven Yeun.
Γεννήθηκε στη Σεούλ-Νότια Κορέα και η οικογένειά του μετανάστευσε στον Καναδά όπου έμεινε εκεί για ένα χρόνο μέχρι που μετακόμισαν στις  Ηνωμένες Πολιτείες. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Kalamazoo College στο Kalamazoo, MI. Όταν κατάλαβε την αγάπη του για το θέατρο πήγε να σπουδάσει θέατρο στο κολέγιο αντί για ιατρική σχολή. Κέρδισε διάφορους ρόλους στο The Big Bang Theory (ως Sebastian), το όνομά μου είναι Jerry (ως Chaz) και σε διαφορες διαφημίσεις για το Best Buy,  Apple, και Milky Way. Ζει στην Καλιφόρνια.


O Glenn Rhee είναι κύριος πρωταγωνιστής στo  The Walking Dead . Eίναι συνήθως ο κύριος "δρομέας" όπου  προσφέρει  για την ομάδα. Ο Glenn κάνει την πρώτη εμφάνισή του όταν τον βοηθά Rick Grimes να  διαφύγει με ασφάλεια από τούς  περιπατητές στο δρόμο και να συναντηθεί με την οικογένεια του. Οταν τελικά, η ομάδα παραμένει στο Greene Farm, ο Glenn γνωρίζει  και παντρεύεται  την κόρη του Hershel , Maggie Greene.

Η εμφάνιση και η προσωπικότητά του
Glenn είναι ένας Αμερικανός, Κορεατικής καταγωγής κοντά στα  20 με μαύρα μαλλιά ελαφρως μακριά.το πρόσωπό του  είναι φωτεινό , είναι πιστός , πολυμήχανος , με γρήγορη σκέψη και γενναίος . Έχοντας πλήρη επίγνωση των ακραίων κινδύνων βάζει τον εαυτό του για την ομάδα , ως νέος γίνεται πρόθυμος να αναλάβει  τον κίνδυνο . Ο Glenn δείχνει μεγάλη συμπόνια και την ανθρωπιά . Παρ 'όλες τις φρικαλεότητες που έχει δει, διατηρεί ένα νεανικό ενθουσιασμό για τη ζωή και τις απροσδόκητες απολαύσεις της. Είναι αναπόσπαστο μέρος της ομάδας , δείχνει εκπληκτικό βάθος και συναίσθημα , όταν αντιμετωπίζουν ακόμη και τις πιο καταστροφικές τραγωδίες .
Το Κύριο πιστόλι του  Glenn είναι ένα Glock 19 

Glenn ήταν αρχικά στο Μίτσιγκαν, oπου γεννήθηκε από Κορεάτες  μεταναστες.. Μετακόμισε στην Ατλάντα κάποια στιγμή και δουλευε ως dilivery σε πίτσες για τα προς το ζην. Όπως αποδείχθηκε, οι γνώσεις στην σύντομη διαμονή του στην Ατλάντα αποδεικνύονται  εξαιρετικά χρήσιμες για τις ανάγκες της ομάδας. Στο επεισόδιο "Cherokee Rose", ο Glenn φοράει ένα μπλουζάκι που έχει κάποια σημάδια προσκόπων σε αυτό, ένα σημάδι ότι θα μπορούσε να ήταν πρόσκοπος.
 Ξέρει την πόλη αρκετά καλά και να περιηγηθείτε στους  δρόμους της ,μέσα από σοκάκια και τους λεωφόρους .Όταν ξεκίνησε η επιδημία, και η πόλη μετατράπηκε σε κέντρο προσφύγων, Glenn, ώς  πολυμήχανος, ήταν σε θέση να επιβιώσει παρά το ότι η  πόλη πολύ γρήγορα καταλαμβάνετα  από τους περιπατητές.
Στο επεισόδιο, "Nebraska", Glenn μίλησε για τη μητέρα του και αποκάλυψε ότι έχει πολλές αδελφές, αλλά η τύχη τους μετά την αποκάλυψη είναι προς το παρόν άγνωστη.  Στη δεύτερη σεζόν, όσο είναι  στο αγρόκτημα , αρχίζει μια σχέση με την Maggie Greene .  Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν δύο και την τρίτη σεζόν , έχει γίνει εξαιρετικά στενή η επαφή τους με αποτέλεσμα να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να την κρατήσει ασφαλή . Είναι αξιόπιστος και πιστός , όπως φαίνεται στο επεισόδιο όπου ο Glenn και Maggie συλλαμβάνονται από το Διοικητή .Αυτός βάναυσα ανακρίθηκε από τον Merle , αλλά δεν αποκαλύψε πού βρίσκεται το υπόλοιπο της ομάδας του  Rick και που έχουν δημιουργήσει καταυλισμό.
 Στην season 4 o Glenn , αρρωσταίνει από τον ιό.ο Hershel τον βοηθάει με κάθε τρόπο,και η ομάδα προλαβαίνει να του φέρει φάρμακα για να επιβιώσει.Η Maggie τον βάζει με το ζόρι σχεδόν στο λεωφορείο αφου ακόμη οι δυνάμεις του είναι λίγες κα δεν μπορεί να βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα.

Στα τελευταία βίντεο τον βλεπουμε να κρατά ένα φανάρι σαφώς βελτιωμένος από την ίωση , ενώ στην συνέχεια σε άλλο βίντεο φαίνεται να είναι εγκατελημένος σε κάποιο ύψωμα ενώ αρκετοί Walkers βρίσκονται από κάτω.

 

Επειδή η τακτική των συντελεστών της σειράς είναι να μπερδεύουν ,στα βίντεο που βγάζουν ως promo ,σκηνές απο τα επόμενα επεισόδια θεωρώ πως η σκηνή με τους walkers είναι πρώτη , γιατί στην συνέχεια είναι σαφώς σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση.http://the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr/

 
 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.