Review επεισοδίου 4x11


Τι είδαμε λοιπόν στο αποψινό επεισόδιο...Ότι σας είχα αναφέρει εδώ έπεσα σχεδόν μέσα,μιας και επικεντρωθήκαμε στις 2 ομάδες και μάθαμε και κάποια μυστικά...Αλλά ας ξεκινήσουμε την ανάλυση...

Το επεισόδιο λοιπό ξεκινάει με την Tara να σημειώνει τη διαδρομή στο χέρι της (κάτι που θα της φανεί χρήσιμο στη συνέχεια)και τον Abraham να σταματάει το φορτηγό για να καθαρίσει μερικούς walkers και να προσπαθήσει να ανοίξει δρόμο...
...Αφού πέφτουν οι τίτλοι αρχής...

Βλέπουμε στο σπίτι την Michonne και τον Carl να περνάνε ένα όμορφο πρωινό και να μιλάνε όταν η κουβέντα πάει στην Judith...και ο Carl επανέρχεται στο συννεφιασμένο πρόσωπο που έχει εδώ και καιρό.Στο μεταξύ ο Rick ευχαριστεί τη Michonne για την στήριξη που του προσφέρει σχετικά με το γιο του μιας και δεν μπορεί να είναι "πατέρας και κολλητός του" όπως λέει.Η Michonne αποφασίζει να πάει για προμήθειες με τον Carl Και ο Rick(μετά από παρότρυνση της Michonne)μένει σπίτι και την πέφτει για ύπνο.
Η Michonne αποκαλύπτει για 1η φορά στον Carl πως είχε ένα τρίχρονο παιδί το οποίο χάθηκε στην αποκάλυψη.Ο Carl θέλησε να μάθει παραπάνω και η Michonne του υποσχέθηκε πως θα του πει αφού κάνουν κάποιες υποχρεώσεις πρώτα.
Το σκηνικό αλλάζει και δείχνει τον Rick να έχει ξαπλώσει και να ακούει κάποιους να μπαίνουν. Έχοντας το ένστικτο της επιβίωσης και χωρίς να εμπιστεύεται κανέναν,κρύβεται κάτω από το κρεβάτι μέχρι να δει τι θα γίνει.O ένας από αυτούς ανεβαίνει πάνω και αφού επιθεωρεί το χώρο,ξαπλώνει στο κρεβάτι όπου κοιμόταν ο Rick με αποτέλεσμα να τον στριμώξει (άθελα του) από κάτω.
Το σκηνικό αλλάζει πάλι και μας πάει στους Michonne και Carl.Μαθαίνουμε πως το όνομα του μωρού της Michonne είναι Andre Anthony...Ξεψαχνίζουν το σπίτι με τον Carl να ρωτάει να μάθει και άλλα για το παρελθόν της.Καθώς η Michonne Κοιτάει ένα(παράξενο) πίνακα τραβάει την προσοχή της κάτι,και κατευθύνεται στο δωμάτιο όπου αντικρίζει κάτι που την σοκάρει (και δεν το δείχνει στον Carl)
Eνα δωμάτιο με 5 άτομα νεκρά κυρίως νεαρής ηλικίας.Συντετριμμένη όπως είναι σηκώνεται και φεύγει με τον Carl για το σπίτι.
Μεταφερόμαστε στον Rick όπου είναι μάρτυρας μιας μάχης.Καθώς τσακώνονται 2 από τους εισβολείς για το κρεβάτι,ο ένας βλέπει τον Rick αλλά δεν προλαβαίνει να το μαρτυρήσει γιατί ο...φίλος του πεθαίνει.
Αλλάζουμε και βλέπουμε τον Glenn με την Tara πάνω στο φορτηγό.Ο ιδιος ξυπνάει και θέλει να σταματήσει να γυρίσει πίσω να βρει τη Maggie.Mε τα πολλά σταματάνε και αρχίζει μια λογομαχία μεταξύ Abraham και Glenn και ξαφνικά....φεύγει ένα μπουκετίδι!!!!
Τα είδε όλα ο Abraham!!!!Να αναφέρω πως ο Abraham ενημέρωσε τον Glenn πως ο Eugene Porter γνωρίζει το μυστικό της αποκάλυψης.....Είναι επιστήμονας!Μετά τη μπουνιά που εφαγε ο Abraham ανταπέδωσε και ξαφνικά σκάνε 10 walkers από παντού!!!Ο Eugene αρχίζει να πυροβολάει αλλά κάνει μια βλακεία....Ριχνει και στο ντεπόζιτο του τανκ!!!(ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ!!!)
Αλλάζουμε και βλέπουμε τον Rick να προσπαθεί να βγει από το κρεβάτι.Στο σπίτι παίζεται ένα είδους...κρυφτό.Ο Rick κρύβεται στο μπάνιο και βλέπει έναν από την ομάδα...τον βλέπει κ ο ίδιος...και γίνεται μια μάχη σώμα με σώμα!Βέβαια ο ήρωας μας νικάει και το σκάει από το παράθυρο όπου θέλει να ειδοποιήσει τον Carl και τη Michonne.
Ξανά αλλαγή,το φορτηγό καθίσταται άχρηστο και ο Glenn φεύγει και τον ακολουθούν η Tara ο Rosita και ο Eugene...και αναγκάζεται και ο Abraham.
O Rick πάλι...εκεί που είναι έτοιμος να σκοτώσει τον εισβολέα όταν...ακούγονται κραυγές,κάποιοι walkers έκαναν πέσιμο στην αντίπαλη ομάδα και επωφελείται της ευκαιρίας ο Rick και πάει με την Mιchonne και τον Carl και εγκαταλείπουν το σπίτι...
Συνεχίζοντας βλέπουμε τους Abraham και την παρέα του,να μιλάνε λύνοντας κάποια υπαρξιακά θέματα και στο τέλος

Ο Rick και η ομάδα του βλέπουν ένα βαγόνι που γράφει "Sanctuary for all those who arrive,survive" και έτσι τελειώνει το επεισόδιο

http://the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr/

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.