Τι γίνεται με τον Tyreese και την Carol; SPOILER

Προσοχή ακολουθεί spoiler  *    
Μερικές φορές το κόμικ του Walking Dead  μας προσφέρει συμβουλές για το τι μπορεί να συμβεί στην συνέχεια. Αλλά όταν πρόκειται για την Carol Peletier (Melissa McBride) και τον Tyreese (Chad Coleman) , τίποτα δεν πηγαίνει όπως αυτό.
Στο κόμικ, η Carol και ο Tyreese είχαν στην πραγματικότητα σχέση κάποια στιγμή . Η Carol πέθανε στη φυλακή,επιτρέποντας ένα walker να την δαγκώσει , και ο Tyreese ήταν αυτός που πέθανε από τον Κυβερνήτη.Ενώ αντίθετα αυτό έγινε στον Hershel Greene(Scott Wilson)στην τηλεόραση .

Στη σειρά τώρα,η Carol σκότωσε την φίλη του Tyreese,την Karen και τον David , όπου είχαν μολυνθεί από τον ιο .Ο Tyreese δεν γνωρίζει  τίποτε ακόμη,καθώς πλησιάζουμε στο 9ο επεισόδιο .  
Ο Rick έδιωξε την Carol από την ομάδα , σε κάποιο μέρος ίσως και για να την κρατήσει ασφαλή από την οργή του Tyreese.Αλλά τώρα ο Tyreese είναι μάλλον με τα κορίτσια Lizzie (Brighton Sharbino) και Mika Samuels (Kyla Kennedy),τα οποία ήταν υπό την φροντίδα της Carol και μάλιστα αυτά ήταν που του έσωσαν την ζωή . Η Lizzie πυροβόλισε με ψυχραιμία την Alisha σώζοντας τον από βέβαιο θάνατο .Ο Tyreese ήταν ο μόνος που βρισκόταν μαζί με τα παιδία στο τέλος της μάχης,οπότε υποθέτουμε ότι θα τον δούμε μαζί τους στο πίσω μισό της σεζόν .

 Και εδώ λοιπόν έρχονται οι φωτογραφίες,που δείχνουν ξεκάθαρα ότι βρίσκονται στα γυρίσματα μαζί!
  Ίσως να είναι απλή σύμπτωση και απλά να βρέθηκαν εκεί όπως και άλλοι πρωταγωνιστές ,αλλά εάν δεν είναι έτσι;Εάν πράγματι κρύβεται κάποια ιστορία πίσω από αυτήν την συνάντηση; Στην περίπτωση που ο Tyresee είναι όντως με τα παιδιά τότε είναι πολύ πιθανό να ψάξει να βρει την Carol.Aν την βρει θα είναι σαν μια μεγάλη ευτυχισμένη ομάδα ...... και μετά θα μάθει την αλήθεια ;
 Ίσως μετά από λίγο καιρό δεν θα τον επηρεάσει τόσο πολύ,ή ίσως η Carol  θα αισθάνεται  πιο θυμωμένη που έκρυψε το μυστικό της .Η  Carol ήταν εκεί όταν ο Tyreese γρονθοκόπησε τον  Rick μετά τον θάνατο της Karen.Θα μπορούσε να του είχε πει την αλήθεια,αλλά δεν πρόλαβε . 
Πιστεύετε ότι η Carol και ο Tyreese θα βρεθούν  εκεί έξω στο δρόμο ; 
Κάποιες πηγές αναφέρουν πως  στα ίδια γυρίσματα ήταν και η Carol ενώ είχαν δει μαζί και αρκετά από τα υπόλοιπα παιδιά. 
Γνωρίζουμε ότι η Carol θα επιστρέψει κάποια στιγμή κατά το δεύτερο εξάμηνο , και αυτή θα είναι
απελπισμένη ψάχνοντας να μάθει αν τα  κορίτσια είναι ασφαλή.
Αν η Carol και ο Tyreese τελικά βρεθούν; πως θα εξελιχθεί ανάμεσά τους;

 Υπομονή λίγες μέρες ακόμη.
 http://the-walking-dead-greek-fanatics.blogspot.gr/


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.