Περίληψη του επόμενου επεισοδίου "Alone"


H σύνοψη του επόμενου επεισοδίου μόνο εδώ...Για πάμε λοιπόν!

Το επεισόδιο ξεκινά με ένα flash back του Bob με κουρέλια για ρούχα και με γένια να περιφέρεται άσκοπα πριν ενωθεί με το τωρινό του group...

Αφού πέσουν οι τίτλοι αρχής...

...βλέπουμε την Sasha την Maggie και τον Bob στην ομίχλη (όπως στο promo)
και ο Bob ίσα που καταφέρνει να γλυτώσει από τους walkers.(Φαίνεται να έχει δαγκωθεί αλλά ο απέθαντος δάγκωσε μόνο τον επίδεσμο του)
Αφού καθαρίζει η ομίχλη οι 3 τους βλέπουν σημάδια από το Terminus...(those who arrive,survive...)Μετά από μια σύντομη συζήτηση,η Μaggie είναι σίγουρη πως ο Glenn θα πάει προς τα εκεί και ξεκινάει να πάει αν και η Sasha εμφανίζεται σκεπτική...

Η σκηνή αλλάζει και μας δείχνει τον Daryl και την Beth όπου η δεύτερη έχει στραμπουλήξει το πόδι της μετά από μια παγίδα...O Daryl την κουβαλάει και κατευθύνονται προς ένα νεκροταφείο.Σταματάνε σε έναν τάφο όπου γράφει "Loving father" Μετά από μια συγκινητική στιγμή βγαίνουν να βρουν το γραφείο τελετών και στη γύρα για φαγητό.
Τι βλέπουν μετά οι 2 τους?Τα πτώματα ταριχευμένα στο γραφείο τελετών και το μέρος γενικά πιο καθαρό απότι απαιτούν οι συνθήκες....Ο Daryl είναι πιο άνετος και "ψυχικά ελαφρύς" μετά τα γεγονότα στο προηγούμενο επεισόδιο

Πίσω στο group της Maggie-η ίδια κρυφακούει τους υπόλοιπους 2 να λένε(και ειδικά την Sasha) πως ο Glenn πιθανότατα να είναι νεκρός και ότι καλύτερα θα ήταν να βρούνε καταφύγιο!Και γι αυτό απομακρύνεται από τους άλλους 2-παράλληλα χρησιμοποιεί και έναν παράξενο τρόπο για να στείλει μήνυμα στον Glenn με το αίμα ενός απέθαντου.

Στο μεταξύ η άλλη ομάδα (Beth και Daryl) ακούνε έναν θόρυβο έξω από το γραφείο τελετών και νομίζουν πως είναι...σκύλος!
Αποφασίζουν να ανοίξουν την πόρτα όταν βλέπουν ένα κοπάδι από walkers!! Ο Daryl πολεμάει μερικά από αυτά,όταν ΞΑΦΝΙΚΑ εμφανίζεται μια νεκροφόρα και αρπάζει την Beth!!!Φαίνεται πως τους παρακολουθούσαν από καιρό!!Ο Daryl προσπαθεί να τους ακολουθήσει αλλά τελικά τα παρατάει.

Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο άλλο group όπου βλέπουμε την Maggie να προπορεύεται κατά πολύ των άλλων 2.Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουν τι να κάνουν και ακολουθούν από μακριά τη Maggie απρόθυμα.
Εδώ έχουμε το φιλί του Bob προς τη Sasha 
Αν και υπάρχει μια ψιλοαψημαχία γιατί η Sasha έχει σαν προτεραιότητα να βρει καταφύγιο ενώ ο Bob να βρει την Maggie και να την βοηθήσει να βρουν τον Glenn,ο ίδιος αποφασίζει να συνεχίσει μόνος του.Η Sasha ακολουθεί την Maggie και την εντοπίζει σε μία αποθήκη,και οι 2 τους αρχίζουν να ξαναψάχνουν για τον Bob....

O Daryl τώρα,βλέπει στο δρόμο το άλλο group από το σπίτι.Η άλλη ομάδα μπερδεύει τον Daryl με κάποιον άλλο από το group τους...Ενώ υπάρχει μια ένταση μεταξύ τους,ο Daryl αποφασίζει να ενωθεί με αυτούς.Ο Len δεν τον εμπιστεύεται και είναι αρκετά απόμακρος.

Στο τέλος οι Maggie Sasha και Βob ενώνονται.

Και έχουμε και τον Glenn να βλέπει μια πινακίδα που γράφει "Terminus"

Πως σας φάνηκε?Αρκετά έντονο επεισόδιο ε?Καμία σχέση με τα άλλα....
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.