Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο

Αν και έχουμε εδώ και λίγο καιρό την σύνοψη του επεισοδίου,περιμέναμε να περάσουν λίγο οι μέρες για να την δημοσιεύσουμε.

Λοιπόν αυτό το επεισόδιο είναι λίγο...αμφιλεγόμενο,δηλαδή ή θα το σιχαθείς ή θα το αγαπήσεις πολύ γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταγωνιστούν η Beth και ο Daryl(ή ο Daryl και η Beth αν προτιμάτε)

Τι θα δούμε λοιπόν απόψε;
Ξεκινώντας να ξέρετε πως δεν έχουμε αναφορές ούτε για καταφύγια ούτε για τίποτα.Απλά οι 2 τους...
Η σκηνή ανοίγει και παρακολουθούμε τους 2 ήρωες μας να κρύβονται στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου για να αποφύγουν του walkers

Δεν γνωρίζω για πόση ώρα αλλά μάλλον για αρκετή μιας και τους βλέπουμε να φεύγουν όταν έχει ήδη ξημερώσει.
Ακολούθως βλέπουμε τον Daryl να κυνηγάει για να φάνε και να καταλήγουν στο φίδι (sneak peek που έχουμε δει) ενώ η Beth προσπαθεί να ανάψει φωτιά και τα καταφέρνει με έναν....καθρέπτη.

Η Beth λέει στον Daryl ότι θέλει να πιει...και το θέλει γιατί ο πατέρας της δεν την άφηνε ποτέ,γι αυτό και οι 2 τους πάνε σε μια αποστολή για να βρουν ποτά.Οπότε λοιπόν πηγαίνουν στο σπίτι που βλέπουμε στο promo με το γήπεδο του golf.Ανακαλύπτουν πως είναι γεμάτο από walkers και o Daryl περιποιείται μερικούς από αυτούς με το μπαστούνι του golf.

Όμως δεν βρίσκουν τίποτα που να τους ικανοποιεί και συνεχίζουν το ψάξιμο σε ένα άλλο μέρος που είχαν βρει ο Daryl με τη Michonne.Τελικά βρίσκουν ένα ποτάκι και η Beth παίρνει την πρωτοβουλία να παίξουν ένα παιχνίδι που ονομάζεται "Ι never".Ο Daryl δεν ενθουσιάζεται αλλά υποκύπτει.

Εκεί μαθαίνουμε διάφορες πληροφορίες για τους 2 όπως πχ ότι ο Daryl έχει κάνει φυλακή και δεν έχει κάνει διακοπές εκτός της Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όμως κουβέντα στην κουβέντα αρχίζουν και ξεφεύγουν κάποιες λέξεις και η Beth εκνευρίζεται μαζί του γιατί πιστεύει πως ο Daryl δεν ενδιαφέρεται για κανέναν της φυλακής και πιστεύει πως την θεωρεί "καμένο χαρτί".
Ο Daryl αντί να εκνευριστεί...κατανοεί αυτά που λέει και προσθέτει πως υπήρχε μαι στιγμή όπου θα μπορούσε να σκοτώσει τον Governor και αν σώσει τον Hershel αλλά.....Εκεί υπάρχει μια αμοιβαία κατανόηση και οι δυο τους αγκαλιάζονται.Ο Daryl λέει πως πριν την αποκάλυψη το μόνο που έκανε ήταν να ακολουθεί τον αδερφό του-χωρίς να έχει προσωπικότητα ο ίδιος.

 Η Beth στεναχωρήθηκε που ο πατέρας της δεν έζησε για να χαρεί τα εγγόνια της και λέει πως όταν η ίδια πεθάνει αυτός θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη,γιατί είναι πλασμένος για τα δύσκολα.

Και η τελευταία σκηνή είναι από το promo όπου έκαψαν το μέρος που ήταν πριν,και χάνονται στο δάσος.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.