Πιθανή σύνοψη επεισοδίου 4x14 "The Grove"


Ετοιμαστείτε για ΜΕΓΑΛΑ SPOILER!!!

Το επεισόδιο ξεκινάει με την σκηνή σαν όνειρο, αυτή στο sneak peek video ,
Με την  Lizzie να παίζει με έναν walker!

Eίναι βράδυ , και βλέπουμε την carol να κάθεται με την Judith αγκαλιά και την Lizzie κοντά της.
Στην ουσία κρατάνε σκοπιά για να κοιμηθούν ο Tyreese και η Mika.
Ο Tyreese βλέπει κάποιον εφιάλτη και προσπαθεί να προστατευτεί ενώ κοιμάται...
Η Carol και η Lizzie συζητούν για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και τι πρέπει να κάνουν για να επιβιώσουν σε αυτό τον κόσμο.Της αναφέρει την Sophia,την κόρη της,τον θάνατο της και πως δεν την έθαψε κανονικά.

Tην επόμενη μέρα ξεκινούν πάλι περπατώντας στις  παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου.

Η Carol με τον Τyreese συζητούν για τα κορίτσια και επισημαίνουν πως η Lizzie δεν έχει συνειδητοποιησει πόσο επικίνδυνοι είναι οι walkers αλλά περισσότερο ανησυχεί για την Mika που δεν είναι δυνατή και είναι λογικό αφού είναι ακόμη μικρό παιδί.
 Αισθάνονται καπνό από κάποια φωτιά αλλά πιστεύουν πως είναι αρκετά μακρυά.

Στην συνέχεια ο Τyressee κάθεται με την Lizzie και την Judith ενώ η Carol με την Mika ψάχνουν για  προμήθειες.
Ερχετε η σκηνή που ξέρουμε στο promo.Tον Tyrressε να βλέπει έναν απέθαντο στις ράγες και τον πλησιάζει.

Ενώ ο Tyreese προσπαθεί να τον σκοτώσει η Lizzie του λέει πως κάποιες φορές αυτό δεν είναι απαραίτητο,παρακαλώντας να τον αφήσει να ζήσει!!!
Η Carol επιστρέφει με την mika συζητώντας πως πρέπει η ίδια να είναι προετοιμασμενη να σκοτώσει αν χρειαστεί και ανθρώπους,μιας και είναι και αυτοί απειλή.
Η Mika  απαντά πως δεν μπορεί να το κάνει και θα τρέξει για να σωθεί αλλά η απάντηση της Carol είναι και πως η Sophia έτρεξε αλλά δεν τα κατάφερε...
 Στην συνέχεια βρίσκουν ένα σπιτάκι μέσα στο δάσος.Ο Ty και η Carol καθαρίζουν το χώρο και οι μικρές φυλάνε σκοπιά απέξω.Μπαίνουν εκεί για καταφύγιο.οι μικρές παίζουν έξω και ξαφνικά ένας walker εμφανίζεται αλλά η Mika τον σκοτώνει.
Βγαίνοντας έξω η Carol και ο Ty βλέπουν τη Lizzie σε κατάσταση υστερίας και προσπαθούν να την συνεφέρουν.Ο Τy υποστηρίζει πως ίσως θα έπρεπε να μείνουν εκεί και να μην προχωρήσουν προς το Sanctuary.
Στη συνέχεια η Mika βλέπει από μακριά φωτιά και λέει στην Carol ότι πρέπει ακόμα να καίει η φωτιά(Στο facebook ανέβασα και 2 φωτογραφίες με 2 ηλιοκαμένους walkers!!!!)γιατί ο καπνός είναι μαύρος,ενώ αν ήταν άσπρος θα είχε σβήσει.Επίσης η Mika δεν μπορεί να σκοτώσει και ένα ελάφι......
Την επομένη βλέπουμε την Lizzie να παίζει με έναν walker! Μόνο που τώρα δεν είναι όνειρο αλλά αλήθεια. Η Carol ενώ κάνει κάτι δουλειές βλέπει τη σκηνή και τρέχει να σκοτώσει τον απέθαντο αλλά η Lizzie έξαλλη τους λέει πως το να σκοτώνεις έναν walker είναι το ίδιο με το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο!!!!Και πως ήθελε να παίξει μαζί του.Μάλλον η μικρή άρχισε να τρελαίνεται.....!Κατι που το διαπίστωσαν και οι Ty και Carol.

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο τρομακτική αφού η Mika βρίσκει την αδερφή της να ταΐζει τον walker που είχε μείνει στις ράγες!Και λέει στη Mika πως σκέφτεται να τον αφήσει να την δαγκώσει για να γίνει μια από αυτούς!!!(Τι λες μωρέ χαζό!!)
H συζήτηση διακόπτεται απότομα επειδή μία ομάδα walkers έρχεται και τα κορίτσια τρέχουν για να σωθούν προς το σπίτι, η Mika πέφτει,αλλά την τελευταία στιγμή την σώζουν.H Carol ενθαρρύνει την Lizzie για την βοήθεια της στο σκότωμα των walkers.

Ο Tyreese και η Carol καθώς περπατούν συζητούν για τα νέα δεδομένα του κόσμου,την Karen ...αλλά καθώς επιστρέφουν βλέπουν την Lizzie μέσα στα αίματα!
Δεν θα σας αποκαλύψουμε τι έγινε , γιατί μιλάμε για Μεγάλο spoiler 

Το βράδυ βρίσκει τον Tyrressee και την Carol να συζητούν για το τι πρέπει να κάνουν.Ο Τy αναφέρει πως βρήκε ένα μεγάλο κουτί γεμάτο ποντίκια και ότι η Lizzie είναι αυτή που τα τάιζε πίσω στη φυλακή. Επίσης θεωρεί ότι η Lizzie σκότωσε την Caren αλλά η Carol το αρνείται λέγοντας πως αν ήταν έτσι θα την άφηνε σαν walker.
Τελικά αποφάσισαν πως η Lizzie δεν έχει χώρο στην ομάδα...Ο Ty παρακολουθεί από το παράθυρο την Carol και τη Lizzie να πηγαίνουν μια βόλτα...Η Carol λέει στη Lizzie να κοιτάξει κάτω στα λουλούδια και τότε....................
(η φωτο είναι από τον 4ο κύκλο 2ο επεισόδιο)

Εκείνο το βράδυ η Carol ομολογεί τα πάντα στον Ty σχετικά με την Karen και του δίνει το όπλο για να κάνει ότι πρέπει να κάνει...και ο Tyreese παίρνει το όπλο....ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!!!!!!δεν την σκοτώνει-της λέει την εξής έκφραση!!

 I forgive u but i will not forget......


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.