Πόσα βγάζει η AMC και οι ηθοποιοί?


Σίγουρα η σειρά είναι από τις πιο προσοδοφόρες της εταιρίας,ειδικά τώρα που τελείωσε και το Breaking Bad,με (αρκετές!) διαφημίσεις και διανομές των επεισοδίων σε όλο τον κόσμο.

Για να δούμε όμως πόσα βγάζει ανά επεισόδιο
Σύμφωνα λοιπόν με την  πηγή  η AMC βγάζει 11 εκατ, δολάρια!Τώρα αν αφαιρέσουμε το κόστος του κάθε επεισοδίου όπου κυμαίνεται γύρω στα 2,75 εκατ. τότε έχουμε καθαρό κέρδος 8 εκατ!!!!Καθόλου άσχημα ε???

Τώρα όσον αφορά τον κεντρικό πρωταγωνιστή τον Andrew Lincoln, το ποσό που καρπώνεται είναι 90,000 $ ανά επεισόδιο! Και τώρα που το θυμήθηκα,ας δούμε μια φωτο του αγαπημένου μας Rick με τη γυναίκα του....
Tα συμπεράσματα δικά σας...


Ο Νorman Reedus από την άλλη καρπώνεται σχεδόν το ίδιο ποσό γύρω στις 80,000$ ανά επεισόδιο..H γυναίκα του Norman από το 1998-2003 είναι η Helena Christensen!
Η Sarah Wayne Callies   (Lori)έβγαζε το διόλου ευκαταφρονητο ποσό των 80,000$ για να μας τα κάνει τσουρέκια σε 3 κύκλους...  Ευτυχώς μας άφησε χρόνους και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που έχει σαν ταλέντο και το έδειξε και στη σειρά...Να προσέχει τα παιδιά.


Σείρα έχει η αγαπημένη μας Laurie Holden  η οποία απολαμβάνει της εκτιμησης μου μόνο και μόνο πειδή έπαιξε στα x-files...Η ξανθιά δυναμική ηθοποιός για όσο καιρό ζούσε ο χαρακτήρας της,γινόταν πλούσια κατά 80,000(και αυτή!)


Και για να μην σας κουράζω άλλο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί(Jeffrey De Munn,Chandler Riggs)παίρνουν το ίδιο ακριβώς ποσό!

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.