Φωτογραφία από το τελευταίο επεισόδιο της 4ης season (Deleted scene)


Μπορεί το τελευταίο επεισόδιο να τελείωσε και να είμαστε σε αναμονή μέχρι να ξεκινήσει ο 5ος κύκλος,αλλά εδώ θα συνεχίσουμε δυναμικά και με πολλές καινοτόμες ιδέες...
Πέρα από αυτά όμως,θα σας παρουσιάσουμε μία φωτογραφία που είναι από μια σκηνή που κόπηκε και αφορά το τελευταίο επεισόδιο....Για να δούμε:

Tηρώντας την υπόσχεση μου για την spoiler-φωτογραφία σας την κοινοποιώ να το συζητήσουμε...Τι βλέπουμε εδώ?Τους Rick,Carl(πίσω από τον Rick),Michonne και Daryl(δεξιά) σε ένα δωμάτιο...Αλυσοδεμένοι walkers έχουν κάνει ένα γερό τσιμπούσι και έχουν αφήσει αποφάγια. Ακόμα δεν έχω καταλήξει από πιο λεπτό είναι αυτή η σκηνή (και δεν νομίζω να μπορέσω χωρίς τη βοήθειά σας) αλλά το σημαντικό είναι πως βλέπουμε κομμάτια από (ανθρώπινο?) κρέας και κόκαλα όπου μάλλον είναι ΠΡΟ τεμαχισμένα!!Δηλ δεν φαίνεται να έβαλαν μέσα τους ανθρώπους και οι walkers να τους επιτέθηκαν(εξάλλου είναι και δεμένοι) αλλά οι ίδιοι οι Τερμινάνθρωποι να έκοψαν-τεμάχισαν τους ανθρώπους...γιατί και πως και τι σκοπό έχουν δεν μπορώ να το ξέρω...Ο Andrew J. West (Gareth) ανέφερε πως η φωτογραφία στην "εκκλησία" με τα ονόματα είναι κάτι σαν θύμηση προς τους ανθρώπους που ζούσαν στο Terminus
και "έφυγαν"
Ο Kirkman ανέφερε πως υπάρχει μια μεγάλη ιστορία πίσω από το Terminus και θα αποκαλυφθεί και αυτή η "εκκλησία" παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.Υπάρχουν αρκετά "σημάδια" για το που θα πάει ο 5ος κύκλος μέσω αυτού του επεισοδίου.

Όπως και να χει,οι φίλοι μας την έχουν άσχημα και θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και σε αυτή την περίπτωση(ελπίζοντας χωρίς απώλειες...)

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.