Νέες σειρές με ζόμπι

Ας δούμε κάποιες σειρές με απέθαντους για να περάσουμε λίγο την ώρα μας


Eτοιμάζεται μια νέα σειρά με ζόμπι με την ονομασία "Z nation"
Η εταιρία παραγωγής είναι η Asylum (που έφτιαξε το ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ "sharknado") και όπως λέει ο παραγωγός της "θα πάει την ιστορία εκεί που δεν την έχει πάει" Το κανάλι που θα φιλοξενήσει την εν λόγω σειρά ονομάζεται SyFy και ήταν το πρώην Sci-Fi channel.

Η πρεμιέρα θα γίνει αυτό το φθινόπωρο
Επίσης, από το BBC 3 το προηγούμενο καλοκαίρι προβλήθηκε μια νέα σειρά με ζόμπι με την ονομασία "In the flesh"  όπου αποτελείται από 3 επεισόδια και διαδραματίζεται στο σήμερα. Ο χαρακτήρας ονομάζεται Kieren Walker και ενώ έχει αυτοκτονήσει εδώ και 4 χρόνια επιστρέφει στη ζωή...Έχει λάβει το "πράσινο φως" για 2ο κύκλο αποτελούμενο από διπλάσια επεισόδια.
Αλλά αυτό που έχει βγει στην τηλεόραση και πιστεύω θα πάει πολύ καλύτερα είναι η γαλλικής παραγωγής σειρά "Les revenants" η οποία  έχει βγάλει μια σεζόν το 2012 και ετοιμάζεται για δεύτερη από την εταιρία SundanceTV όπου ανήκει στην AMC!Το όλο στόρυ διαδραματίζεται σε μικρό χωριό στη Γαλλία όπου ξαφνικά εμφανίζονται διάφορα άτομα όπου είχαν θεωρηθεί νεκρά,τα οποία άτομα δεν θυμόντουσαν τι έχει γίνει και δεν αποδέχονται πως έχουν πεθάνει.

Πηγή για το "Ζ nation"

Πηγή για το "In the flesh"
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.