Ερωτήσεις στον Gimple από τους fan (Mέρος 1)Oi fan ρώτησαν τον παραγωγό της σειράς και αυτός δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα!

1)Για αυτή τη σεζόν,με τι κριτήριο αποφασίσατε ποιος θα πεθάνει και ποιος όχι?Ποιοι παράγοντες σας έκανα να πάρετε αυτή την απόφαση?
Καταρχάς εκπληρώσαμε τις ιστορίες που είχαμε ανοίξει από την αρχή Και μέσω αυτών των ιστοριών ο οποιοσδήποτε μπορούσε να πεθάνει.Να ξέρετε πως δεν το κάνω για να σοκάρω τον κόσμο και ούτε να είμαστε προβλέψιμοι.Ο θάνατος μπορεί να έρθει και τυχαία.

2)Scott είσαι σαδιστής και κακός?Που είναι η Beth?
Ούτε σαδιστής είμαι ούτε κακός-τουλάχιστον απ όσο γνωρίζω.Σίγουρα είναι κάπου και θα απαντηθεί στην 5η σεζόν.Μπορεί να είναι θλιβερό μπορεί όμως να είναι και εγκάρδιο και συγκινητικό αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον!

3)Πως σκέφτηκες όλα αυτά που συνέβησαν στα επεισόδια?Εννοώ ποια ήταν η έμπνευση σου?
Αυτό είναι εύκολο όταν έχεις τα κόμικ-από εκεί αντλώ το μέλλον της σειράς.Αν και μπορεί κάποιες φορές να ξεφύγουμε από το storyline της σειράς τελικά εκεί καταλήγουμε πάντα...Αν και άλλες ταινίες έχουν βάλει το λιθαράκι τους στις εμπνεύσεις μας,το κόμικ είναι το πρωταρχικό.

4)Τι σας έκανε να αποφασίσετε να κάνετε τον Rick να δαγκώσει κάποιον?
Είχαμε μια σημαντική σκηνή από το κόμικ όπου ξεκινά η μεταμόρφωση του Rick και θέλαμε να το περάσουμε και στο επεισόδιο για να βρεθεί σε νέα μονοπάτια.

5)Υπάρχει μια αναλογία στο μυαλό σας μεταξύ σκότους και απόγνωσης-ελπίδας και χαράς όταν κάνετε τα σχέδια γι αυτή τη σεζόν?
Δεν έχω αναλογία,αλλά πιστεύω πως κάθε σειρά πρέπει να έχει και από τα 2.Ακόμα και στα πιο δύσκολα παραμένουν άνθρωποι και είναι υποχρεωμένοι να βρουν την χαμένη τους ελπίδα και χαρά.Για παράδειγμα το 14ο επεισόδιο ήταν αυτό ακριβώς εναλλαγές μεταξύ χαράς και λύπης..μια γλυκόπικρη γεύση.

6)Τι είδους άνθρωποι επιβιώνουν σε μία αποκάλυψη ζόμπι?Ένας ενήλικας σαν τον Rick,ένα παιδί σαν τον Carl,ή ένα μωρό σαν την Judith που δεν έχει ζήσει τον κόσμο πριν?
Νομίζω πως αν η Judith κατάφερνε να φτάσει στην εφηβεία θα είχε πιο πολλές ελπίδες να επιζήσει.Το θέμα είναι να φτάσει μέχρι την εφηβεία...Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.