Συνέντευξη του KiRKMAN(πάλι???) και του GIMPLE

Για να δούμε αν έχουν κάποιο νέο να μας πουν!


Ερ. Οι άνθρωποι από το terminus είναι κανίβαλοι σωστά?
Robert Kirkman: Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα.Αυτή τη στιγμή μπορούμε μόνο να υποθέσουμε.Σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις στην 5η σεζόν
Scott Gimple: Δεν υπάρχει κάτι που να τους ενοχοποιεί ότι είναι κανίβαλοι,μόνο υποψίες έχουμε...


Ερ. Αναφέρατε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις αλλά και πάλι αυτό το δωμάτιο με τα κεριά είναι κάτι σαν φόρος τιμής σε αυτούς που έφυγαν.Κάπου αλλού ακούμε κάποιους να φωνάζουν για βοήθεια,υποθέσεις γίνονται για την Beth και το BBQ,τελικά τι συμβαίνει?
SG: Αλήθεια αν ήταν να είναι κανίβαλοι και να έτρωγαν ανθρώπους θα φαινόταν λογικό μετά να τους ανάβουν κεράκια?Δεν νομίζω πως είναι γι αυτο το λόγο το δωμάτιο.
RK: Όσον αφορά τη θεωρία της Beth,συνήθως οι επικρατέστερες θεωρίες τείνουν να είναι και λάθος. Αν η ιστορία με την Beth ήταν τόσο εύκολη για το κοινό να της προβλέψει τότε σημαίνει πως δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.Ευτυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ερ. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτούς τους ανθρώπους?
SG: Θα μάθουμε αρκετά σύντομα τι συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.
RK: Το θέμα είναι γιατί αυτοί οι άνθρωποι τους θέλουν ζωντανούς-τι σκοπό έχουν?Δεν είναι τόσο εύκολη η απάντηση....

Ερ. Πόσο μοιάζουν οι Governor(R.I.P.!)και Gareth?
RK: Όχι και τόσο.Ότι ομοιότητες υπάρχουν θα φύγουν γρήγορα.Δεν θέλω να δημιουργηθεί η εντύπωση πως είναι ο νέος κακός οπότε ας μην συγκρίνονται.Ο Rick και οι υπόλοιποι μετά το στραπάτσο με τον Governor θα είναι πολύ προσεκτικοί από δω και πέρα.
SG: Έχω την εντύπωση πω ο Governor ήρθε σαν χαρισματικός ηγέτης στη σειρά. Εμεις αυτό που θέλουμε είναι να προβάλλουμε τον Gareth σαν ίσο του Rick ή ακόμα και του Glenn,δηλαδή έναν συνηθισμένο άνθρωπο.

Ερ. Αν και ξέρουμε πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν ήδη πει ψέμματα στην ομάδα-ενδέχεται να είναι καλοί άνθρωποι?
SG: Ο Rick έχει κάθε λόγο να τους υποπτεύεται μιας και είδε τα στοιχεία,αλλά μην ξεχνάμε πως αυτός το ξεκίνησε.Αυτό που ξέρουμε είναι πως έχουν τα πράγματα των ανθρώπων και ότι τους έχουν σε ένα βαγόνι,όχι ότι είναι οι απόλυτοι κακοί.

Ερ. Η 5η σεζόν θα δείξει μόνο την περιοχή του terminus ή θα έχουμε και άλλα μέρη?
RK: Θα δούμε μάλλον διαφορετικά μέρη τα οποία θα εξερευνήσουμε

Ερ. Ο Rick έχει πλέον μια σκοτεινή πλευρά.Θα τον ξαναδούμε στα λογικά του?
SG: Ναι βέβαια αλλά θα είναι ένας νέος Rick. Και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν το έχασε το μυαλό του.Έκανε αυτό που έπρεπε για να σώσει τους δικούς του ανθρώπους και την άλλη μέρα τον είδαμε να "τα έχει βρει" με τον εαυτό του.Πλέον έχει 2 προσωπικότητες.Του πατέρα και προστάτη αλλά και του ανθρώπου που θα.....δαγκώσει λαιμούς!Δεν θα έχει τύψεις και ενοχές από δω και πέρα,απλά περνάει σε άλλη διάσταση.

Ερ. Και έχει και τη Michonne σαν υποστήριξη...
RK: Αυτοί οι 2 έχουν κάτι κοινό.Νιώθουν μόνοι στον κόσμο.Αυτός ο δεσμός σε συνδυασμό με τον Carl θα μας οδηγήσει σε νέα ενδιαφέροντα μονοπάτια...

Eρ. Ο Carl ανησυχεί πως έγινε "τέρας". Θα είναι χειρότερα από δω και πέρα?
SG: Το θέμα είναι πως βλέπουμε ένα παιδί με συνείδηση πως ξέρει τι του συμβαίνει-δεν ήταν όπως τις προηγούμενες σεζόν.Τρομακτικά θα ήταν εάν δεν είχε τη συνείδηση να τον "περιβάλει" 

Ερ. Η Carol και ο Ty δεν εμφανίστηκαν. Είναι σε άλλα βαγόνια μιας και ακούσαμε φωνές ή όχι και παραμένουν μια ελπίδα για τους φίλους μας?
SG: Ίσως να είναι στο terminus.Βέβαια αυτό που ξέρουμε σαν βεβαιωμένη πλοκή σεναρίου είναι πως κατευθύνονται προς τα κει.Για μένα προσωπικά έχει σημασία να τελειώσω την ιστορία τους με ένα συναισθηματικό παρα γεωγραφικό τρόπο.
RK: Το θέμα είναι πως ο Rick δεν χρειάζεται την "καλύτερη ελπίδα" που πιθανώς προσφέρουν οι Ty και Carol.Εχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.Επίτηδες αφέθηκε στον αέρα τα whereabouts των υπολοίπων,αλλά θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Ερ. Η κάμερα έκανε ένα κοντινό σε σκόνη από γάλα,θα μπορούσε να είναι της μικρής?
SG: Θα μπορούσε....

Ερ. Υπάρχουν πολλοί αρχηγοί στο group,θα μπορέσουν να συνεργαστούν και να επιβιώσουν?
SG: Αν και φαίνεται πως είναι "φυλακισμένοι" σε αυτό το καλά οργανωμένο μέρος,ο Ρικ έχει εξελιχθεί αρκετά από το ρόλο του αγρότη και έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση,κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί δεόντως από τους υπόλοιπους.

Ερ. Πως θα νιώσει ο Abraham γι αυτό?
RK: Ο πρωταρχικός ρόλος του Rick είναι να προστατέψει το γιο του.Αν κ ο Abraham βρει κάτι κοινό σε αυτό που θέλει ο Rick τότε θα μπορέσουν να συνεργαστούν.Ας μην ξεχνάμε όμως πως ο Abraham έχει ένα σκοπό και αυτός είναι να πάει στην Ουάσιγκτον.Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η σχέση τους.

Ερ. Θα ακολουθήσετε μια παρόμοια τροχιά όπως στο κόμικ σχετικά με τον Eugene?
SG: Θα δούμε τι επιλογές έχουμε και ίσως το δοκιμάσουμε να το αλλάξουμε.Ίσως βέβαια και να το κάνουμε σε αυτή την περίπτωση. Θα συνεχίσουμε να περιπλέκουμε τα πράγματα για πολλούς λόγους.Αυτή τη στιγμή όμως πετύχαμε το συναισθηματικό κομμάτι του κόμικ χωρίς να κάνουμε ακριβώς ότι και στο κόμικ.
RK: Όντως θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές στο μέλλον από το και πέρα για να διαφοροποιηθούμε από το κόμικ.

Ερ. Υποσχεθήκατε ελπίδα στο τέλος αλλά όλα είναι μαύρα...
RK: Το τέλος είναι ελπιδοφόρο,κυρίως όσον αφορά τον Rick και την εμπιστοσύνη που αποκτά από δω και πέρα στον εαυτό του.Φαίνεται πως έχει ένα σχέδιο.
SG: Ο Rick όντως πιστεύει πως τα έβαλαν με λάθος ανθρώπους.Είναι προετιμασμένος για όλα,και το ελπιδοφόρο είναι πως ο πιο πολλοί βρίσκονται πλέον μαζί.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.