Robert Kirkman hell yeah!


Συνέντευξη παραχώρησε ο Kirkman όπου ανέφερε τα εξής:

Tv line: Είναι οι πολίτες του "Terminus" κανίβαλοι?
RK: Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ισχύει αυτό και να γίνονται τρομερά πράγματα εκεί πέρα. Παρόλαυτα δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε να το διαψεύσω(ε καλά τι θα λεγε) ΑΛΛΑ θα μάθουμε γρήγορα τι συμβαίνει.


Tv line: Μήπως θέλετε να σκεφτούμε πως οι Ty και Carol έγιναν γεύμα που δόθηκε στον Rick και τους άλλους?
RK: Είναι πολύ πιθανό!(χα...χα) Αλλά θα σταματήσω να κάνω πλάκα,θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε-είναι όμορφο ο κόσμος να κάνει υποθέσεις!(ΟΧΙ ROBERT DEN EINAI!)

Τv line: Θα ήταν καλό να μας δώσετε ένα στοιχείο για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον...
RK: Έχοντας σαν δεδομένο τον Ρικ και τους άλλους στο βαγόνι και βλέποντας τον έτοιμο για όλα...θεωρήσαμε πως θα ήταν καλό να αφήσουμε τον κόσμο να μαντέψει τι συμβαίνει με τους Ty,Carol και Judith,όπως επίσης και την Beth.

Tv line: Ποια η διαφορά μεταξύ "terminus" και "woodbury"?Και στις 2 περιπτώσεις έχουμε μία κοινωνία όπου η μέθοδος που ακολουθούν απειλούν τους ήρωες μας.
RK: Το woodbury ήταν πιο πολύ επιστροφή στον πολιτισμό και ήταν και ασφαλές μέρος.Μπορεί ο αρχηγός τους να είχε μυστικά αλλά ήταν ένα μέρος όπου όλοι μπορούσαν να επιβιώσουν.Το terminus είναι κάτι πολύ διαφορετικό-παράξενοι άνθρωποι όπου ζουν με συγκεκριμένους κανόνες.Είναι αρκετά πιο επικίνδυνοι και λίγο πιο τρομακτικοί-αλλά θα το δούμε όταν έρθει η ώρα τους!

Tv line: Εχει ο Daryl αισθήματα για την Beth?
RK: O Daryl έχει αναπτύξει δεσμούς με όλη την ομάδα-και την Carol αλλά τώρα και την Beth.Αν η Beth γυρίσει κάτι που ευελπιστούμε να γίνει τότε θα δοθεί μιαν απάντηση και σε αυτό(δεν μας λέει σε πιο κύκλο θα μάθουμε...)

Tv line: Στο φινάλε θυμηθήκαμε τον Carl που σκότωσε ένα παιδί που δεν αποτελούσε άμεσο κίνδυνο.Μήπως κάνει τον Ρικ ένα είδος "υποκριτή" που εξόρισε την Carol για το θάνατο των 2 ανθρώπων μιας και αποτελούσε η ίδια απειλή?
RK:Τα πράγματα έχουν ως εξής. Ενώ ο Hershel αποφάνθηκε πως το παιδί ΔΕΝ αποτελεί απειλή,αυτό είναι διφορούμενο.Όμως ναι,υπάρχει ένα είδος "υποκρισίας" του Rick.
Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε όμως είναι πως ότι προσπαθούσε να κάνει ο Rick σε όλο τον 4ο κύκλο (να είναι το καλό παράδειγμα για τον γιο του)θα το άφηνε στην άκρη για την ασφάλεια του,θα έκανε οτιδήποτε για να είναι ασφαλής-κάτι που είδαμε στο φινάλε του 4ου κύκλου....Όταν πρόκειται για τον Carl δεν υπάρχουν κανόνες...

Tv line: Ήταν πολύ αποκρουστικό να βλέπουμε τον Carl να θέλουν να τον βιάσουν.Πόσο άμεση ή έμμεση παραλλαγή με το κόμικ αποφασίσατε να δώσετε
δεδομένου ότι είχαμε και το θάνατο των 2 κοριτσιών λίγο πιο πριν?
RK: Η σκηνή ήταν δύσκολη ανέκαθεν ακόμα και στο κόμικ.Όταν πρωτοέγραψα τους διαλόγους στο κόμικ και ο Charlie Adlard θα το έκανε σκίτσο ανέφερα πως ο κακός της παρέας κατεβάζει το παντελόνι του αλλά δεν θα πειράξει τον Carl!Αλλά στο show δεν είναι εύκολο να μετατρέψουμε σε εικόνα αυτά τα πράγματα.Σίγουρα θέλουμε να βαδίσουμε σε μια γραμμή όπου μετά από μια αποκάλυψη ο κόσμος αλλάζει δραματικά.Πιστεύω πάντως πως φτάσαμε στο σημείο να περάσουμε λιιιγο τα όρια αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα ξεπεράσαμε δραματικά.
Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο,οι παραγωγοί έκαναν στην τελευταία σκηνή
τον Rick να θυμίζει "Κυβερνήτη"


Tv line: Στο τέλος ο Ρικ λέει μια ατάκα όπου μας βάζει σε σκέψεις.Μήπως τελικά συμφιλιώνεται με αυτό που έχει γίνει ο εαυτός του?
RK: Ναι!!!Καταλαβαίνει πως πρέπει να αλλάξει για να επιζήσει.Πλέον αποδέχεται ότι είναι αυτός ο τύπος όπου μπορεί να φτάσει οπουδήποτε.Αυτή η εμπιστοσύνη στον εαυτό του θα τους οδηγήσει στον 5ο κύκλο και θεωρητικά έξω από δύσκολες καταστάσεις.

Tv line: Τι θέλατε να πετύχετε με τα flashback του Hershel?
RK: Αυτό που θέλαμε ήταν να δούμε την επιρροή που είχε ο Hershel στον Rick και να δείξουμε πως ο 4ος κύκλος είχε να κάνει με τον Rick σε έναν πιο σκοτεινό άνθρωπο που θα είναι από δω και πέρα.

Tv line: Δεν υπήρχε θανατος χαρακτήρα.Πως και έγινε αυτό?
RK: Δεν θέλαμε ο κόσμος να νομίζει πως με το τέλος κάθε σεζόν θα πεθαίνει και ένας χαρακτήρας-κάτι που γινόταν παλιά. Νομίζω πως κάναμε το απροσδόκητο δεν πέθανε κανείς.Πάντα υπάρχει λόγος που σκοτώνουμε έναν χαρακτήρα-δεν το κάνουμε ούτε για να σοκάρουμε ούτε για να έχουμε ένταση.

Tv line: Τελικά το "Α" τι σημαίνει?
RK: Αναφέρεται στο βαγόνι όπου τους έβαλαν.

Η πηγή  εδώ 

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.