Ο Shane είχε προτείνει κάτι διαφορετικό...


Ο αγαπημένος μας Shane που στη σειρά σκοτώθηκε από τον Rick και τον Carl μετά,στο προτελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου έκανε πρόσφατα κάποιες δηλώσεις σχετικά με τα τότε γυρίσματα.

O Jon Bernthal πριν από λίγες μέρες ανέφερε πως "Αν ο Kirkman είχε κάνει στο κόμικ αυτό που σκεφτόταν αρχικά,δηλ να σκοτώσει τον χαρακτήρα του Rick σίγουρα θα βλέπατε μια σχέση πλέον μεταξύ Shane και Carl"

Και αν ο χαρακτήρας του Shane δεν έχει καθολική υπεροχή στους φαν (εδώ δεν έχει ο Rick,θα έχει αυτός?) ο ίδιος είχε προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο θανάτου του Shane για να μαλακώσει κάπως τα πνεύματα.

Ποιος είναι?
Η σκηνή στο προτελευταίο
επεισόδιο
Ο Jon είχε προτείνει στους σεναριογράφους ο Rick να πετάξει το όπλο του και να πει στον Shane πως τον βλέπει σαν αδερφό του και δεν μπορεί να τον σκοτώσει και άλλα τέτοια. Και ο Shane να εξοργιζόταν παραπάνω και να έλεγε πιο βαριές κουβέντες.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αυτό που ήθελε να καταφέρει ο Jon με αυτό που πρότεινε είναι να αναγκάσει τον Rick να τον μαχαιρώσει πολλές φορές και ο Shane να πεθάνει,και όταν επανέλθει ως walker να πάει καταπάνω του. Ο Rick τώρα μιας και δεν είχε το όπλο του θα άρπαζε ενστικτωδώς του Shane που του είχε πέσει για να πυροβολήσει,μόνο και μόνο για να διαπιστώσει πως το όπλο ήταν άδειο!Μόνο "κλικ κλικ κλικ" θα ακούγαμε.
Ήθελε με λίγα λόγια ο θάνατος του Shane να έχει έναν αντίκτυπο και ένα νόημα για το μέλλον της σειράς.Να κάνει τον Rick πιο σκληρό με τους έξω και πιο προστατευτικό με την οικογένεια του ώστε να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα στο μέλλον..


ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Καλό τέλος δεν νομίζετε?

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.