Καινουργιος χαρακτήρας στη σειρά! (Father Gabriel)


Η σειρά ξεκινάει αύριο τα γυρίσματα και γενικώς υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα γύρω από πολλά πράγματα!!Ενα από αυτά είναι και οι νέοι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν χαρακτήρες από το κόμικ.

Αυτός λοιπόν είναι ο νέος χαρακτήρας της σειράς! Ακούει στο όνομα Seth Gilliam και μάλιστα είναι και series regular,κάτι που σημαίνει πως θα μας απασχολήσει αρκετά!

Υπήρχαν πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο αλλά προτίμησα αυτή γιατί μου θυμίζει άγιο άνθρωπο! Ίσως να ενσαρκώσει το ρόλο του father Gabriel,ενός χαρακτήρα από το κόμικ.Επειδή όμως υπάρχουν πολλοί στα γυρίσματα (κυρίως extras) που μπορεί να κάνουν spoiler και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουν οι παραγωγοί,του έδωσαν ένα ψεύτικο όνομα και μια περιγραφή. Το όνομα του λοιπόν στη σειρά θα είναι "Michael Todd" και περιγράφεται σαν ένας τύπος που "έχει 2 πλευρές ο χαρακτήρας του,αυτή του καλού,και η άλλη που κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν"(ελπίζω να μην είναι σαν το σκοτεινό παρελθόν του Bob-πρόβλημα αλκοολισμού)Πιθανότατα βέβαια να μην ισχύουν τα ονόματα και η περιγραφή

Έτσι λοιπόν με αυτόν φτάνουν (αν δεν κάνω λάθος) 18 series regular που σημαίνει πως έχουν πολλά λεφτά να δώσουν...ας ελπίσουμε να μην πάνε χαμένα και να δούμε έναν 5ο κύκλο αντάξιο της σειράς!


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.