Πως λειτουργεί το forum


Το blog μας πρόσθεσε και ένα νέο μέλος στην μπάρα του και είναι το forum ! Λίγα λόγια για το πως λειτουργεί και γενικά πως το βλέπω:

1) Πατώντας στην μπάρα που λέει "forum" θα μεταφερθείτε στην κεντρική σελίδα του.
2) Από κει και πέρα αφού κάνετε register θα μπείτε στη σελίδα όπου στο κέντρο γράφει  "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ."
3) Θα κάνετε log in
4) Εκεί μπορείτε να δείτε τι "topics" έχουμε,να απαντήσετε ή και να γράψετε και ένα δικό σας(new topic)
Οτιδήποτε σας απασχολεί και το έχετε σαν γενική απορία.Ήδη έχω κάνει ένα δοκιμαστικό που γράφει "5η σεζόν,πως νομίζετε ότι θα ξεκινήσει" Πείτε μου τη γνώμη σας.

Είναι ένα εργαλείο που το θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για ένα site σαν το δικό μας!(Ναι ναι σύντομα θα αποκτήσουμε και δικό μας domain)
Έτσι λοιπόν θα μπορούμε να γράφουμε διάφορα θέματα απερίσπαστοι από spoiler που μερικά άτομα δεν θέλουν να βλέπουν,ή και να συζητάμε οτιδήποτε έχει σχέση με τη σειρά χωρίς να περιμένουμε ένα σχετικό θέμα! πχ Το πρόσφατο θέμα που έκανα "θεωρία για να αποδράσουν" θα μπορούσε κάλλιστα να μπει στο forum.
Αγκαλιάστε το και θα δείτε πως θα μπαίνετε πιο συχνά εκεί μέσα!
Βέβαια έχει ακόμα κάποιες αδυναμίες που θα τις διαπιστώσετε και εσείς οι οποίες θα διορθωθούν εν ευθέτω χρόνο.

To link του forum:http://greece.bestforumfree.com/

Και κάτι άλλο όπως ίσως να γνωρίζετε έχουμε και twitter,όπου με κοινοποιήσεις που κάνουμε θα μαθαίνετε πρώτοι τι tweet έκαναν οι ηθοποιοί εκείνη τη στιγμή,οπότε ένα follow θα μας άρεσε!

Ότι κάνουμε εδώ μέσα γίνεται γιατί το αγαπάμε,αν είστε ευχαριστημένοι κάνετε και μια κοινοποίηση στη σελίδα μας και στο blog για να το μάθουν και άλλα άτομα και να μεγαλώσει η παρέα μας. Και σας έχουμε και άλλες εκπλήξεις!
Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.