Ο Robert Kirkman μας μπερδεύει...


Ο Robert Kirkman πρόσφατα εξέδωσε το τεύχος 126 του κόμικ walking dead το οποίο αρχίζει και κάνει στροφή σε νέα μονοπάτια προς τον "πολιτισμό" αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι οι τελευταίες σελίδες όπου φιλοξενούνται οι ερωτήσεις των αναγνωστών και οι απαντήσεις του Kirkman (μπορείτε να μάθετε πολλά σχετικά με το πως σκέφτεται ο συγγραφέας μέσω των ερωταπαντήσεων)

Αυτό που όμως έκανε αίσθηση είναι η απάντηση σε ερώτηση κάποιου fan. Για να δούμε τι λέει πρώτα ο αναγνώστης και ύστερα θα δούμε και την απάντηση.


Ο αναγνώστης γράφει πως "Μ αρέσει το walking dead αλλά αυτό (το all out war εννοεί που είναι μια μικρή ιστορία που εκτυλίσσεται σε 10 τεύχη μέσα στο κόμικ) είναι το λιγότερο ενδιαφέρον. Επίσης ελπίζω να συνεχίσει να είναι αρκετά δημοφιλές μέχρι να εμφανιστεί ο Negan αλλά προβλέπω μια πτώση να έρχεται (της σειράς εννοεί όσον αφορά την τηλεθέαση) Το τέλος πιστεύω θα έρθει γύρω στον 7-8 κύκλο και αυτό με το ζόρι" 
Αυτά είπε ο αναγνώστης και για να δούμε τι απάντησε ο Kirkman


"Επειδή κάτι τραβάει για καιρό δεν σημαίνει ότι το παρατραβάμε "(δεν μπόρεσα να βρω ικανοποιητική μετάφραση για το milk και το μετέφρασα σε "παρατραβάμε" -προφανώς δεν σημαίνει ¨γάλα¨ σε αυτή τη πρόταση) Επίσης πρόσθεσε: "Θα είμαστε τυχεροί αν η σειρά καταφέρει να φτάσει στον 7ο κύκλο,αλλά αν φτάσουμε και τον ξεπεράσουμε αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε κάποια ιστορία να ξεδιπλώσουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε την πλήρη ιστορία του κόμικ σε 7 σεζόν στη σειρά"

Οπότε ο Kirkman μας λέει πως αν υπάρχει τηλεθέαση τότε θα συνεχιστεί και η σειρά. Λογικό το βλέπω, αλλά αν συνεχίσει ο 5ος κύκλος να έχει τις ίδιες παθογένειες με τον προηγούμενο και γενικώς να υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες όπως αυτές που αναφέραμε  εδώ   τότε θα λήξει άδοξα μία από τις εμπορικότερες σειρές που θα μπορούσαν να πάνε και πολύ καλύτερα!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.