Τελικά ποιοι είναι οι Termites???


Eχθές λοιπόν ξεκινήσανε τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο της σειράς όπου πραγματικά μας αφήνει με πολλά ερωτήματα και όταν θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη θα έχει πολλές τρύπες να κλείσει.

Ένα βασικό ερώτημα είναι οι άνθρωποι στο Terminus...Οι φήμες και τα στοιχεία που τους συνοδεύουν είναι πολλά και..."ατράνταχτα" θα μπορούσα να προσθέσω αλλά ο Scott Gimple και ο Robert Kirkman σε πρόσφατη συνέντευξη τους ουσιαστικά τα άφησαν όλα στον αέρα. Αλλά ας δούμε μαζεμένα όλα τα στοιχεία τους τελευταίου επεισοδίου:

Είναι κανίβαλοι γιατί:
1)Eχουν (ανθρώπινα?) κόκαλα κάτι που παρατήρησε ο Rick.
2)H Μary του είπε: We will make YOU a plate(όπου επίσης μεταφράζεται σε "θα ΣΑΣ κάνουμε πιάτο φαΐ!")
3)Ο Gareth λέει: Σίγουρα ο Albert φυλάει σκοπιά. Ο Albert είναι ένας χαρακτήρας των cannibals
4)Στο κόμικ υπάρχει η χρονική ακολουθία "φυλακή-cannibals" Κάτι τέτοιο ΦΑΙΝΕΤΑΙ να γίνεται και στη σειρά.

5)Επίσης ο Rick στην αρχή του κύκλου είπε στον Carl να μην ονομάζει τα γουρούνια για να μην δεθεί συναισθηματικά μαζί τους. Κάτι τέτοιο φαίνεται να κάνει και ο Gareth.(Υπάρχει πρόσφατη φωτο στο facebook για όποιον θέλει να την δει)

6)Υπάρχει μια συνεχής αναφορά για το φαγητό στο τελευταίο επεισόδιο (Ο Rick ρωτάει τη Michonne πόσο πεινάνε,το βράδυ στο αμάξι ο Rick λέει πως όλο για το φαΐ μιλάνε)

7)Το όνομα Gareth παραπέμπει σε μια νουβέλα που ονομάζεται "Fuller Memorandum" όπου ένας χαρακτήρας (με το ίδιο όνομα) έχει πολλά κοινά με τον Gareth.........

8)Υπάρχει ένας παραλληλισμός στο τελευταίο επεισόδιο με τον Carl και τον Rick που δείχνουν την παγίδα για τα κουνέλια που παραπέμπει σε παγίδα που πάνε να πέσουν.Eίναι δογματικοί-θρησκευτικοί τύποι γιατί:
1)Βλέπουμε αρκετά κεριά σε ένα δωμάτιο το οποίο έχει γραμμένα ονόματα αυτών που μάλλον έχουν πεθάνει!

Είναι επιζώντες γιατί:
1)Βλέπουμε τη φράση "never again,we first.always" που υποδεικνύει μια μεγάλη τραγωδία.

2) Τα ονόματα επίσης υποδεικνύουν πιθανώς να έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα και με αυτό τον τρόπο να τα θυμούνται.

Μήπως είναι ακίνδυνοι?
Όλη αυτή η φασαρία με τα όπλα τις φωνές κτλ, δηλώνει ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα,όμως πιθανότατα να μην είναι τίποτα απ όλα αυτά.

E ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!Aφήνω για τελευταίο κάτι για να σας μείνει πιο εύκολα στο μυαλό: Αλήθεια πόσο κρέας να βγάλει ένας άνθρωπος? Θέλω να πω πως οι άνθρωποι στο Terminus θα κάνουν Πάσχα με τόσα άτομα,αλλά υπάρχει και ένα άλλο θέμα...Το κυριότερο είναι πως το να γίνεσαι κανίβαλος έχει και ένα κόστος...Υπάρχει μια αρρώστια που λέγεται "Kuru" Είναι αληθινή και έχει καταγραφεί στην ιστορία (διαβάστε πληροφορίες   εδώ  ) Πως γίνεται και ζουν από αυτή την αρρώστια?


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.