Νέα για τη σειρά


Μετά από μια αναγκαία παύση για καλοκαιρινές διακοπές για όλους στη σειρά,επανέρχονται (και μαζί με αυτούς και εμείς) και μπαίνουμε ΔΥΝΑΤΑ με νεότερα καθώς η σειρά κοιτάει πολύ μακριά!Το θέμα περιέχει φωτογραφίες spoiler!

Στο forum μας πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για φωτογραφίες από κάποια μέρη που έχουν κλείσει και την κατασκευή που φτιάχνουν! (όσοι θέλετε να μάθετε να ξέρετε είναι spoiler και θα πάτε στην επιλογή "Τα δικά σας spoiler" του forum)

To θέμα είναι πως η AMC έχει πάρει άδεια από το δημοτικό συμβούλιο για να κλείσει μέρος της περιοχής που γίνονται τα γυρίσματα και να χτίσει τοίχους μέχρι το 2015 με την επιλογή να συνεχιστεί το "κλείσιμο" της περιοχής μέχρι το 2019! (Και αυτό γιατί κάποια μέλη του δημοτικού συμβουλίου τελειώνουν τη θητεία τους το 2015,οπότε θέλει ξανά έγκριση από τα καινούργια μέλη)

Αλλά βέβαια υπάρχουν και προβλήματα καθώς κάποια άτομα δεν ήθελαν τον τοίχο έξω από την αυλή τους γιατί τους κόβει τη θέα,και αναγκάζονται να κάνουν μια σειρά από παρακάμψεις για τα επόμενα χρόνια.Επίσης θεωρούν πως ο τοίχος είναι άσχημος.
"Όλα αυτά για τα επόμενα χρόνια θα μας δημιουργήσουν μια...νόμιμη ενόχληση"
όπως αναφέρουν διάφορες φωνές της περιοχής,γιατί όπως και να το κάνουμε αν είναι για 5 χρόνια τότε και οι κάτοικοι πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους.Η καθημερινότητα τους θα αλλάξει γι αυτή τη μικρή κωμόπολη η οποία δεν έχει συνηθίσει γυρίσματα με προοπτική τα 5 χρόνια.
Γι αυτό και θα λάβουν τα μέτρα τους και εκτός από κάποιον συνήγορο,θα ζητήσουν αν για 180 και πάνω ημέρες δεν υπάρχουν γυρίσματα,να ξανανοίξει το μέρος(δηλ μεταξύ των σεζόν) και να γίνουν όλα όπως πριν.Η εταιρία που εδρεύει εκεί κοντά (η Stalwart) ανέφερε πως όχι μόνο θα ξαναφτιάξει ότι χάλασε αλλά θα είναι και σε καλύτερη κατάσταση.

Αν και πιστεύω πως σίγουρα θα υπάρχει ένα είδος πρόκλησης για να τα καταφέρουν στο ακέραιο,εντούτοις οι φωνές από τους κατοίκους θα είναι αρκετές και εν μέρει δικαιολογημένες. Βέβαια όλο αυτό το εγχείρημα θα τους δώσει αρκετές δουλειές για τα επόμενα χρόνια...

Παρακάτω θα παραθέσω μερικές φωτογραφίες και τις υπόλοιπες στο forum μας.
επιλογή "Τα δικά σας spoiler"(επειδη περιέχει spoiler καλό θα είναι να γίνετε μέλη πριν δείτε τις φωτό)

Πως σας φαίνεται?

Και αν δεν ήταν ο Rick στον πρωταγωνιστικό ρόλο?
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.