Η σύνοψη του 5ου κύκλου (spoiler)


Η Fox international channels έδωσε την επίσημη σύνοψη της 5ης σεζόν. Δηλ τι θα δούμε σ αυτόν τον κύκλο σε γενικές γραμμές.
Να θυμηθούμε πως για πρώτη φορά η 5η σεζόν θα ξεκινήσει από εκεί που τελείωσε η 4η.
Επίσης μας προσθέτει ένα νέο υπαρξιακό ερώτημα "Who do they become" καθώς μετα το τέλος της φυλακής και την έλευση του 5ου κύκλου οι χαρακτήρες θα έχουν αλλάξει δραματικά.Η σύνοψη λοιπόν είναι η εξής:"Η 4η σεζόν τελείωσε με τον Ρικ και την ομάδα του χωρίς τα όπλα τους και ελλειπή να περιμένουν το μοιραίο γι αυτούς.

Η 5η σεζόν ξεκινάει σχεδόν αμέσως. Αυτό που ακολουθεί είναι τα πραγματικά αίτια των ανθρώπων του Terminus που μπλέκονται με την ελπιδοφόρα σκέψη για αντίδοτο στην Ουάσιγκτον,την μοίρα των χαμένων ανθρώπων του γκρουπ,καθώς και νέα μέρη και τοποθεσίες,νέες αντιπαλότητες,και νέα εμπόδια που θα αναδυθούν στην προσπάθεια του γκρουπ να μείνει ζωντανό.

Οι ιστορίες θα σπάσουν και θα διασταυρωθούν. Οι χαρακτήρες θα βρουν την αγάπη αλλά και το μίσος,ειρήνη αλλά και μπλεξίματα,ικανοποίηση και τρόμο.

Αλλά προς την αναζήτηση για μόνιμη στέγη που θα μπορούσαν να την ονομάσουν σπίτι ένα ερώτημα θα γεννηθεί....
Μετά από όλα αυτά που έχουν κάνει και έχουν δει και έχουν χάσει και έχουν κρατήσει με κάθε κόστος.....
Τι άτομα έχουν γίνει??"(Η αγγλική φράση είναι who do they become,οπότε επιδέχεται αρκετές μεταφράσεις)Αρκετά ενδιαφέρον αφενός γιατί είναι επίσημο αφετέρου γιατί λέει αρκετά που ναι μεν τα υποψιαζόμασταν,αλλά πλέον επιβεβαιώνονται.

1)Μιλάει για το αντίδοτο στην Ουάσιγκτον,άρα η ιστορία με τον Eugene θα συνεχιστεί (να δούμε μέχρι πόσο)

2)Θα μάθουμε (και γρήγορα μάλιστα) τι ακριβώς είναι οι Τερμιναίοι και τι σκοπό έχουν...

3)Σίγουρα θα έχουμε εντάσεις μεταξύ κάποιων ανθρώπων με διαφορετικές προτεραιότητες όπως πχ ο Abraham και ο Rick,οι οποίες με κάποιο τρόπο θα πρέπει να τελειώσουν μια και καλή...

4)Θα συναντήσουμε και πάλι το φαινόμενο να σπάσουν οι ιστορίες αλλά αυτή τη φορά θα είναι αναγκαίες για να συνεχιστεί η πλοκή της σειράς (πχ σε φωτογραφίες έχουμε δει την Carol και τον Daryl μαζί σε μια πόλη)

5)Οι ήρωες λέει πως θα νιώσουν όλων των ειδών τα συναισθήματα...αυτό με φοβίζει γιατί θα έχουμε σίγουρα κάποιους θανάτους....

6)Η αναζήτηση για μόνιμη στέγη σίγουρα θα έρθει προς το τέλος της 5ης σεζόν και θα έχουμε ένα γκρουπ διαλυμένο,άγριο,να έχουν κάνει τρομερά πράγματα
για να επιζήσουν...

Η ανυπομονησία μεγαλώνει...εσείς είστε έτοιμοι γι αυτό που έρχεται?
Ο 5ος κύκλος θα τσακίσει κόκαλα!

Πηγή: εδώΔημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.