Review 5x01 Tι είδαμε?
Ξεκινάμε λοιπόν το επεισόδιο και βλέπουμε την ομάδα να είναι μέσα στο βαγόνι και να προσπαθούν να φτιάξουν όπλα απ ότι μπορούν- σαν το βιντεάκι που σας δείξαμε πριν- Παρολαυτα αφού τους πετάνε ένα νευροπαραλυτικό αέριο από την οροφή του βαγονιού ακινητοποιώντας τους,σερνουν 4 από αυτούς έξω. Είναι οι Rick,Daryl,Glenn,Bob που τους πηγαίνουν μαζί με κάποιους άλλους επιζώντες και κάθονται όλοι στα γόνατα. Κάποιοι από τους Terninants ακονίζουν τα όπλα τους και σκοτώνουν έναν έναν είτε κόβοντας τους το λαιμό,είτε χτυπώντας τους.Επίσης τους βλέπουμε να "ανοίγουν" κάποιον όπου αυτό μας λέει ότι είναι κανίβαλοι.

Ο Gareth είναι έξυπνος τύπος ξέρει για την βαλίτσα με τα όπλα που είναι θαμμένη,αλλά ρωτάει τον Rick τι την θέλει. Οταν ο ίδιος αρνείται να πει το λόγο απειλεί ότι θα σκοτώσει τον Bob και τελικά ο Rick υποκύπτει και εξηγεί ποιος ο λόγος της βαλίτσας. Εντωμεταξύ ο Glenn την γλυτώνει από το χτύπημα με το ρόπαλο....

Ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί και φωνές και μια τεράστια έκρηξη,και κάπου παει το μυαλό μας....

Μετά από του τίτλους αρχής

αλλάζουμε σκηνικό κ πηγαίνουμε στους Ty,Carol και Judith να είναι στις γραμμές η Carol λέει πως θα τους πάει σ αυτο το ασφαλές μέρος και μετά θα φύγει από κοντά τους...
Ξαφνικά ενας Walker εμφανίζεται και ο Ty αρπάζει την Judith λέγοντας στην Carol "Δεν μπορώ ακόμα να τους σκοτώσω" απαντώντας η ίδια"κάποια στιγμή θα πρέπει να  το κάνεις"
Αλλά πιο πολλοί Walkers εμφανίζονται καθιστώντας τους ήρωες σε φυγή,κ ενώ τους ακολουθεί ένα μεγάλο κοπάδι από αυτούς.
Καταφέρνουν και κρύβονται σε ένα σπίτι,ενώ ακούγονται οι πυροβολισμοί οι walkers αλλάζουν κατεύθυνση και πηγαίνουν προς τα εκεί.Ο φλώρος ο Tyreese  :twisted: αμφιταλαντεύεται για το αν θέλει να μάθει για το Terminus αλλά η Carol είναι ανενδοτη. Θα πάνε εκεί.

Μεταφερόμαστε σε ένα άλλο σπιτάκι μέσα στο δάσος όπου κάποιος με το όνομα "Martin" δημιουργεί αντιπερισπασμό στους walkers με πυροτεχνήματα και να μιλάει με κάποιον στο walkie talkie,αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει ότι κάνει η Carol του κολλάει ένα όπλο στο κεφάλι θέλοντας να μάθει που είναι οι φίλοι τους.
Η θεα Carol   αφήνει τον φλώρο Tyreese στο σπίτι να προσέχει τον Martin και γεμίζει το σώμα της με walker guts ώστε να περάσει απαρατήρητη από τους walkers,καθώς αυτοί κατευθύνονται στο Terminus. Πίσω στο σπιτάκι ο Tyreese ακόμα συγκλονισμένος από το θάνατο των Mika και Lizzie είναι στον κόσμο του. Ο Martin βλέπει πως ο Tyreese είναι καλός άνθρωπος και του λέει πως λόγω του χαρακτήρα του "θα πεθάνει σήμερα"

Τελικά η Carol φτάνει κοντά στο Terminus και προσπαθεί να δει τους φίλους της με το Sniper όπλο,όμως οι walkers είναι πολλοί κ της αποσπούν την προσοχή. Τότε η θεά σημαδεύει ένα τανκερ γεμάτο αέριο και αυτό εκρηγνύεται κάνοντας τα όλα πουτ....εκεί πέρα. Walkers πετάγονται στον αέρα κ επικρατεί πανικός.

Γίνεται μάχη μεταξύ walkers και ανθρώπων που καταλαμβάνουν
το μέρος-όπως κ την φυλακή- η Carol πυροβολεί τους ανθρώπους από το Terminus.O Rick λέει στους υπολοιπους να μην διστάσουν να σκοτώσουν τους Terminians γιατί αυτοί δεν θα το κάνουν. Εντωμεταξύ βλέπουμε και άλλα σημάδια ότι είναι κανίβαλοι.
Επιτέλους μαθαίνουμε για το δωμάτιο με τα κεριά. Η Carol συναντιέται με την Mary η οποία την απειλεί με το όπλο κ της λέει "γύρνα να δω το πρόσωπο σου" Η Carol γυρίζει αλλά πυροβολεί ταυτόχρονα και οι 2 προσπαθούν να κρυφτούν. Το Terminus ήταν ένα μέρος όπου ΗΤΑΝ καταφύγιο,αλλά από τότε που άλλοι άνθρωποι τους φέρθηκαν άσχημα αποφάσισαν να αλλάξουν. Εχουν κάνει πολλά έχουν σκοτώσει και βιάσει...
Η Carol πυροβολεί στο πόδι την Mary και την αφήνει στους walkers να την φάνε...

Εντωμεταξύ ο Τy κοιτώντας έξω από το παράθυρο αφήνει τον Martin απο τα μάτια του ο οποιος ΑΡΠΑΖΕΙ την Judith και απειλεί να την πνίξει εκτός αν ο Ty αφήσει το όπλο του βγει έξω από το σπιτάκι.Τελικά ο Ty ξαναμπαίνει στο σπίτακι και ορμάει στον Martin...ΔΕΝ τον σκοτώνει όμως παρα μόνο τον χτυπάει αρκετές φορές.
Στο βαγόνι ο Eugene δεν απαντάει για την θεραπεία που ξέρει λέγοντας πως είναι "απόρρητο" παρά μόνο τους λέει κάτι λίγα για το σε τι δούλευε πάνω αποκρύπτοντας πολλά.Τελικά απελευθερώνονται από τον Rick κ τους άλλους.
Καθώς ξεφεύγουν από το Terminus,βλέπουν την Carol κ όλοι (ειδικά ο Daryl )είναι χαρούμενοι. Ο Rick ρωτάει "εσύ έκανες όλο αυτό το χαμό?" για να πάρει την απάντηση "ελάτε μαζί μου έχω κάτι να σας δείξω" και φτάνοντας στο σπιτάκι βλέπουν την Judith κ τον Ty.

H OIKOΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ.
Στο τέλος βλέπουμε τον Ty να εξηγεί ότι έπρεπε να σκοτώσει τον Martin,ενώ ο Rick σαν γνήσιος αρχηγος εξηγεί πως ήρθε η ωρα να φύγουμε...αλλά για που??
Ο rick γράφει στις πινακίδες sanctuary τη λέξη "ΝΟ" και..............................
καθώς πέφτουν οι τίτλοι τέλους βλέπουμε μια γνώριμη φιγούρα να κοιτάει την ταμπέλα που ο Rick είχε γράψει προηγουμένως τη λέξη "NO"
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΡΓΚΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!
Τέλος...(πιάστηκαν τα χέρια μου!)Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.