Θεωρία για Glenn,Maggie και.....Tara! (ενδεχόμενο spoiler)


Για να βγάλουμε και μια θεωρία που θα μπορούσε υπό κάποιες συνθήκες να ευδοκιμήσει...

Ας δούμε λίγο τα δεδομένα του κόμικ και της σειράς.

ΚΟΜΙΚ:

Έχουμε το ζευγάρι Rick και Lori να προσπαθούν να επιζήσουν της αποκάλυψης
και από πίσω τους σέρνεται η...Carol όπου έχει κολλήσει μαζί τους...
Στην αρχή τα ρίχνει στον Rick και τρώει άκυρο,ύστερα αποπειράται να φιλήσει στο στόμα την...Lori και ξανατρώει άκυρο! Αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις,η Carol παίρνει θάρρος και τους ζητάει το αδιανόητο! Να είναι κ οι 3 ζευγάρι! Αφου τρώει για 3η φορά το άκυρο (και σε συνδυασμό με κάτι ερωτικές απογοητεύσεις) βρίσκει παρηγοριά σε ένα ζομπι και απλά πέφτει επάνω του !!!(ναι ναι καλά διαβάσατε) Το ζόμπι ως γνωστόν δεν έχει πρόβλημα και ρίχνει μια ξεγυρισμένη δαγκωματιά στην Carol όπου μας αποχαιρετάει...(Να προσθέσω πως η Carol δεν είναι ομοφυλόφιλη απλά της βγήκε να κάνει ένα νέο είδος σχέσης)

ΣΕΙΡΑ:

Τι έχουμε εδώ? Το ζευγάρι Glenn και Maggie είναι ερωτευμένο και πιο ενωμένο από ποτέ και έχουμε και την Tara που προσπαθεί να βρει τα πατήματα της,ύστερα από την παραδοχή της πως ήταν με τον Κυβερνήτη. Οι παραγωγοί την δείχνουν όλο και πιο κοντά με το ζευγάρι υποδηλώνοντας πως θα παίξει κάποιο ρόλο στη σειρά. Δυναμική δεν την λες,να στηριχτείς πάνω της δεν θα το κάνεις,να αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας με τις αποφάσεις της δεν φαίνεται στον ορίζοντα, και θα είναι κυρίως"dead weight"...Ενα πράγμα μένει να γίνει,ότι και στο κόμικ,δηλ να φάει το άκυρο και από τους 2 κ να κάνει ότι και η Carol. (Η Tara έχει παραδεχτεί πως είναι ομοφυλόφιλη)

Δεν θεωρώ τυχαίο το γεγονός του ότι πήγε μαζί τους η Tara,ισως τα γεγονότα θα μπορούσαν να συνδυαστούν κ να δούμε δραματικές σκηνές στα επόμενα επεισόδιαΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.