Αιματηρό το τέλος του MidSeason finaleΌχι πως δεν το φανταζόμασταν,αλλά όταν βγαίνει από τα επίσημα χείλη του άρχοντα των κόμικ,τότε έχει άλλη βαρύτητα.

Mε το MSF να καταφθάνει σε λιγότερο από 2 εβδομάδες όλοι προετιμαζόμαστε για να αποχαιρετήσουμε έναν (?) τουλάχιστον χαρακτήρα.(Μπορείτε να ψηφίσετε και στο ιστολόγιο μας για το ποιος θα κουνήσει μαντήλι) Οι υποψίες πέφτουν σε 2-3 βασικά άτομα,αλλά δεν αποκλείεται και η ανατροπή με χαρακτήρα που δεν περιμένουμε.


Συγκεκριμένα ο RK είπε: Αυτή η αντιπαράθεση θα είναι διαφορετική από αυτές που έχουμε δει στην τηλεόραση με τον Governor τον Gareth και τους Claimers.
Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τη μάχη μεταξύ των ανθρώπων καθώς συνεχίζεται η σειρά. Θα δούμε κάποια γεγονότα που δεν πάει το μυαλό μας μέχρι το τέλος.Σε κλίμακα 1ως 10 θα έλεγα πως είναι αρκετά αιματηρό.
Αυτό δεν είναι ξένο σε κάποιον που βλέπει χρόνια τη σειρά,καθώς το Midseason finale είναι πάντα δυνατό και σωματικά (μάχες) αλλά και συναισθηματικά.

Ο δημιουργός των κόμικ Robert Kirkman
Βέβαια υπάρχει ένας κόσμος διαφορετικότητας μεταξύ των προηγούμενων μαχών και της επερχόμενης. Ο Κυβερνήτης επιτέθηκε στη φυλακή όταν ο Rick και η ομάδα του δεν το περίμεναν,σκοτώνοντας έναν βασικό χαρακτήρα αλλά και μικρότερους,θέτοντας σε κίνηση μια αλυσιδωτή σειρά γεγονότων.Ο Gareth επιτέθηκε με την ομάδα του Rick να τους περιμένει και να τους στήνει παγίδα που είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν (οι Termites)Μονο ο Βob πέθανε αλλά και αυτός ήταν καμένο χαρτί anyway.

Τώρα όμως έχουμε κάτι καινούργιο. Ο Rick και η ομάδα του θα πρέπει να επιτεθούν για να διασώσουν τις 2 κυρίες της σειράς...Θα έχουν σύμμαχο το πλεονέκτημα της έκπληξης μιας και η ομάδα της Dawn (η αστυνομικός που τόλμησε να σηκώσει χέρι στην πολυαγαπημένη μας Beth) δεν περιμένει να της επιτεθούν και δεν θα είναι έτοιμη με παραπάνω όπλα.

Αυτά είπε πάνω κάτω ο Ρομπέρτος και μας τσίτωσε ακόμα παραπάνω το ενδιαφέρον.

Πως σας φάνηκε η μινι συνέντευξη?
Ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και έτοιμος για αποχώρηση?(όχι ποιον θέλετε να δείτε να πεθαίνει,αλλά αυτός που πιστεύετε πως δεν έχει τίποτα να δώσει πλέον)

Πηγή: εδώ


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.