Φωτογραφία spoiler!!!!


Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να δούμε το msf και η αγωνία μεγαλώνει! Λίγο πριν δούμε και μάθουμε ποιοι και πόσοι θα πολεμήσουν στο πλευρό του Rick. Τι εννοώ? Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.


Βλέπουμε τον Abraham και την ομάδα του μαζί με το πυροσβεστικό. Αλλά ποιον έχει μαζί του? Την Michonne! Που σημαίνει ότι η ομάδα γύρισε πίσω από εκεί απ όπου ξεκίνησε και πήρε αυτούς που ήταν στην εκκλησία,η οποία παρεπιμτόντως δεν νομίζω να αντέξει και πολύ... Σίγουρα λείπουν κάποιοι χαρακτήρες (Eugene και Gabriel) αλλά ίσως να είναι και μαζί.

Τώρα σε κάτι ακόμα καλύτερο. Που πηγαίνουν? Ποιος μπορεί να ανακαλύψει τον προορισμό τους? Κοιτάξτε καλά το φόντο της φωτογραφίας...Βλέπουμε ένα γκραφίτι  πίσω από το πυροσβεστικό...Βρε που το έχω ξαναδεί.....Είναι από την έξοδο που επεχείρησαν να κάνουν οι Beth και Noah από το νοσοκομείο στο επ 5χ04. 
Εχουμε λοιπόν την ομάδα του Abraham να πηγαίνει στο νοσοκομείο για βοήθεια στον Rick.Σχεδόν όλοι θα είναι εκεί για να σταματήσει μια και καλή με οποιοδήποτε(?) κόστος αυτή η κατάσταση στο νοσοκομείο.
Η απάντηση σε λίγες ώρες...


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.