Στο 2ο μισό του 5ου κύκλου θα πεθάνει ο/η....


Στον 5ο κύκλο είχαμε κλάματα. Είτε είναι από τη Sasha είτε από τον Rick (btw γαμάτη εικόνα) σίγουρα ΔΕΝ θα είναι τα τελευταία ασχημα νέα για την ομάδα.

Πιστεύω πως θα έχουμε και άλλους θανάτους χαρακτήρων,για πολλούς και διάφορους λόγους.1)Tyreese 
Αμφιλεγόμενος χαρακτήρας. Από την 1η φορά που τον γνωρίσαμε στον 3ο κύκλο 9ο επεισόδιο ήθελε να βοηθήσει.Μέχρι τώρα που μιλάμε προσπαθεί να κάνει το καλό δείχνοντας σημάδια μη προσαρμογής στα νέα δεδομένα του αποκαλυπτικού κόσμου.
Αν σκεφτούμε λιγάκι πως ο Tyreese έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το χαμό της Beth (θυμηθείτε πως αυτός είναι που πρότεινε το σχέδιο στον Rick και αυτός το δέχτηκε-με την παρότρυνση του Daryl) το κλίμα είναι βαρύ γι αυτόν.
Ανατρέχοντας στο παρελθόν,βρίσκουμε σοβαρό μερίδιο ευθύνης στο ότι δεν σκότωσε τον Martin (αυτόν από το 5χ01 που μάσαγε την τσίχλα σαν γίδι)
Eπίσης έχει μικρό μερίδιο στον καθορισμό αποφάσεων,και γενικώς πέρα από Baby sitter οι σκηνοθέτες δεν τον βάζουν να κάνει κάτι άλλο.
Ο Ty φαίνεται πως δεν έχει πάρει το μάθημα που έχουν πάρει πολλοί συνοδοιπόροι του,ανάμεσά τους και η sasha, θέτοντας την ομάδα σε κίνδυνο ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Κάτι άλλο που έχω διαπιστώσει και με χαλάει. Όταν πρωτοεμφανίστηκε ήταν σε κανονικά κιλά-ανάλογα με το ύψος του και τη σωματοδομή. Τωρα τον βλέπουμε να έχει πάρει κιλά κάτι αντιστρόφως ανάλογο με την αποκάλυψη.(Βρε μπας και έχει καμιά σχέση με το Lost?) Εχω την εντύπωση πως δεν ενδιαφέρεται για το ρόλο,τουλάχιστον όχι όπως οι άλλοι (βλ. Rick που μπορεί να μην έχει κάνει και στ αλήθεια μπάνιο!)2)Maggie
Maggie μου Maggie μου....Aχ κοπελιά σε έπιασα στα δίχτυα του ιστολογίου μου και δεν σε αφήνω!Γιατί τόσο καιρό δεν ενδιαφέρθηκες για τη Beth???
Η Maggie ήταν μάρτυρας θανάτων όπως ο Hershel και η Beth (όχι ακριβώς,αλλά εκεί που είχαν αναπτερωθεί οι ελπίδες της,την είδε πεθαμένη.)
και πλέον έχει μείνει μόνη-έχει βέβαια τον Glenn,αλλά δεν έχει κάποιο "αίμα της" Τι θα κάνει? Τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα και πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή η Maggie να μας αποχαιρετήσει όπως μόνο αυτή ξέρει...

Τι λέτε γι αυτές τις 2 εκδοχές?Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?
¨Παίζει του Tyreese?¨  ή ήρθε η ώρα της Maggie?
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.