Ότι δεν σε σκοτώνει......σε κάνει πιο δυνατό λέει το τραγούδι, κάτι που ισχύει απόλυτα για τον Rick "Motherf@^$ing" Grimes.

Ο άνθρωπος που από... officer friendly έγινε μια πολεμική μηχανή χωρίς έλεος και χωρίς οίκτο, έχει γίνει ο απόλυτος αρχηγός στην ομάδα των επιζώντων. Λίγοι των αμφισβητούν και όλοι τον ακολουθούν.
Για να δούμε κάποιες παρ ολίγο μοιραίες καταστάσεις από τις οποίες γλύτωσε ο Rick.Σκέφτηκα να τις  βαθμολογήσω με βάση το αν συνέβαιναν στην πραγματικότητα και ποιες οι πιθανότητες επιβίωσης.
Μερικές από αυτές είναι:

Η τότε χαζοCarol,σημάδευε στο γάμο του Καραγκιόζη κοντεύοντας να τον πετύχει,ο φυλακισμένος πυροβολούσε τον συγκρατούμενο του, περνώντας η σφαίρα ξυστά από τον Rick,ούτε η επίθεση του Κυβερνήτη στάθηκε ικανή να     τον ξεκάνει.Μ αυτά και μ αυτά υπάρχει η αίσθηση ότι είναι...bulletproof!   
Πιθανότητες επιβίωσης:70%
(Κάποιες φορές έχει σταθεί τυχερός στους πυροβολισμούς...κ κάποιες άλλες όχι)


Θυμάστε στον 1ο κύκλο που κυνηγούσαν κάτι κλέφτες? Ενας από αυτούς τον πυροβόλησε (κάτι που είχε ως συνέπεια να πάει στο νοσοκομείο) και του έκανε ένα μεγάλο τραύμα. Ο Shane ήταν εκεί να τον βοηθήσει.
Πιθανότητες επιβίωσης:40%    
(Με τέτοιο πυροβολισμό θέλει μεταμόσχευση απευθείας)
     
 
Όταν ακόμα ήταν officer friendly θέλοντας να βρει μια εξήγηση για το τι συμβαίνει, πήγε στο CDC κάτι που αποδείχτηκε ανώφελο.Για να ξεφύγει από τα αλεξίσφαιρα τζάμια,ενεργοποίησε μια χειροβομβίδα διαλύοντας τα τζάμια.
Πιθανότητες επιβίωσης:70%
(Πετάει ο Rick?Πετάει πετάει...)

  
Στην εποχή της φυλακής,δέχτηκε μαχαιριές,κόντεψε η Machete ενός φυλακόβιου να του κόψει το νήμα της ζωής του,όμως άντεξε και τουλάχιστον στον μάγκα με τη σπάθα του "εξήγησε το όνειρο..."
Πιθανότητες επιβίωσης:50%
(Στην πραγματικότητα η Machete θα τον είχε κάνει....)


Στον 2ο κύκλο,ο -έχωαρχίσεικαιτρελαίνομαιτραβαπεθανε-Shane,πετάει ένα μηχανικό κλειδί στον Rick!Ήταν η αρχή του τέλους της φιλίας αυτών των 2 ανθρώπων που ήρθε με δραματικό τρόπο όπως όλοι ξέρουμε. 
Πιθανότητες επιβίωσης:80%
(Εντάξει μωρέ!!Ενα κλειδί είναι!)

Ο Κυβερνήτης είχε σαν σκοπό να τον αποτελειώσει και γι αυτό θα περίμενε όσο ήταν δυνατό μέχρι να μαζέψει τα κομμάτια του και να επιτεθεί για 3η φορά.Η φαρμακερή λοιπόν φορά σχεδόν τον αποτελείωσε και ευτυχώς βρέθηκε η Michonne για να τον σώσει...
                                               Πιθανότητες επιβίωσης:20%
(Εντάξει,δύσκολα να επιζήσει κανείς από πυροβολισμούς,uppercut του Κυβερνήτη και πνίξιμο...)Σε ένα παράλληλο σύμπαν με αληθινούς κανιβάλους,πρώτα θα αποτελείωναν τον Rick που ήταν κ πιο δυναμικός χαρακτήρας για να μην κινδυνεύουν και μετά τους άλλους...Στην πραγματικότητα κανείς δεν ξεφεύγει από εκεί...
Πιθανότητες επιβίωσης:10%

(Sorry Rick αυτή είναι η αλήθεια)

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.