Θεωρία για τον ιό της σειράς


Σ αυτό το ιστολόγιο δεν είμαστε μόνο "review" και "promo" αλλά συζητάμε και συμμετέχουμε όλοι μαζί στη σειρά με θεωρίες ιδέες και...συνωμοσίες!
Οπότε λοιπόν θα σας γράψω για μια εκπληκτική θεωρία που μας έστειλε ένας αναγνώστης.Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Μήπως ο Rick και ο Carl έχουν πεθάνει??Και μάλιστα πολλές φορές?

Ευθύς αμέσως θα σας αναπτύξω μια θεωρία η οποία θα μπορούσε να ισχύει και να "πατήσουν πάνω της οι παραγωγοί" και να τελειώσει η σειρά:
Όλοι ξέρουμε πως στη σειρά ολόκληρος ο κόσμος είναι μολυσμένος με αυτόν τον μυστηριώδη ιό όπου όποιος πεθαίνει αναγεννιέται σε walker. Όπως όλοι οι (αληθινοί-στον πραγματικό κόσμο) ιοί σκοτώνουν εκατομμύρια πληθυσμών αν δεν υπάρχει η κατάλληλη αντιμετώπιση τους από την επιστήμη,έτσι και ο "τηλεοπτικός ιός" της σειράς μπορεί να σκοτώσει όλον τον πλανήτη. Ποιο είναι όμως το κοινό στοιχείο ΟΛΩΝ των ιών? Πως κάπου στον κόσμο υπάρχουν άτομα που είναι άτρωτα στον ιό...απρόσβλητοι.
Θα μπορούσε ο Rick αλλά και ο Carl να είναι 2 από αυτούς?
Γυρίζοντας στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 1ο επεισόδιο της σειράς βλέπουμε τον Rick στο νοσοκομείο για άγνωστες ημέρες εκεί.Μόνος σε ένα νοσοκομείο χωρίς κανέναν να τον προσέχει και να του προσφέρει τις βοήθειες που κάθε ασθενής έχει ανάγκη. Πως επέζησε εκεί τόσο καιρό με τον ορό να έχει τελειώσει και χωρίς φαγητό? Ο ορός διαρκεί το πολύ 12 ώρες,αλλά το επεισόδιο μας δίνει την εντύπωση ότι επέζησε παραπάνω.Λέω εγώ τώρα...ΜΗΠΩΣ Ο RICK ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? Μήπως πέθανε αρκετές φορές ΑΛΛΑ ο ιός δεν μπορούσε να τον μετατρέψει σε walker,με αποτέλεσμα κάθε φορά που "επέστρεφε" να παρέμενε άνθρωπος?Θεωρώ πως ο Rick (αλλά και ο Carl) είναι άτρωτοι στον ιό,διότι έχουν από τη φύση τους την ανοσία μέσα στο αίμα τους.Επίσης αν θυμάστε στον επεισόδιο 4χ09 όπου μετά το ξύλο που άρπαξε από τον Κυβερνήτη,πιστέψαμε πως ο Rick πέθανε στον καναπέ του εγκαταλειμένου σπιτιού που ήταν με τον Carl.Μήπως πραγματικά πέθανε και γίναμε μάρτυρες μιας ανθρώπινης αναγέννησης?
Ξαναθυμηθείτε την επίμαχη σκηνή


Συνεχίζοντας με τον Carl,εντύπωση μας έκανε το πως επέζησε από τον πυροβολισμό στον 2ο κύκλο από τον Otis-και παράλληλα ξεκίνησε η ιστορία με τη φάρμα.


Ναι ξέρουμε πως το ελάφι επιβράδυνε τη σφαίρα και τη θανάσιμη δύναμη της, και ναι θα μπορούσε πραγματικά να επιζήσει οποιοσδήποτε. Αν όμως ο μικρός Carl είχε πεθάνει τότε στο κρεβάτι του Hershel και επέστρεψε σαν άνθρωπος,τότε θα ήταν μια πολύ καλή θεωρία για να τελειώσει η σειρά, και να μείνουν όλοι οι φαν ευχαριστημένοι.

Να προσθέσω και μια ελαφρώς παραλλαγμένη θεωρία?
Φανταστείτε να βρουν πραγματικούς επιστήμονες οι οποίοι να ανακαλύψουν πως ο Rick Grimes αλλά και η Judith είναι άτρωτοι στον ιό, να πεθάνει όμως από πυροβολισμό στο κεφάλι ο Rick και στα τελευταία επεισόδια να γίνει ένας τιτάνιος αγώνας για να σωθεί η Judith αλλά και να μάθουμε επιτέλους αν είναι του Rick ή του Shane!!!!Αν είναι του Rick και είναι και η μικρή άτρωτη στον ιό,τότε θα ήταν ένα πολύ ωραίο τέλος. 


Θέλω γνώμες παιδιά!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.