Νέα promo picΒγήκε λοιπόν μια νέα φωτογραφία όπως γνωρίζετε σχετικά με το μέλλον της σειράς. Τι μπορεί να σημαίνει και τι δείχνει είναι κάτι που επιδέχεται ανάλυσης.


Καταρχάς πρέπει να πούμε πως οι άνθρωποι που χειρίζονται το επικοινωνιακό μέρος και διαφημιστικό της σειρά έχουν πάρει φωτιά τον τελευταίο χρόνο και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Στη φωτογραφία είναι αρκετοί από τους ήρωες μας αλλά λείπουν κάποια άτομα και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό.

Ο...μεγαλοκέφαλος Rick! με τον Daryl είναι οι μόνοι που είναι γυρισμένοι προς τα πίσω ενώ οι άλλοι συνεχίζουν...που όμως?

Με ένα ζουμ στη φωτογραφία βλέπουμε πως υπάρχει ένα είδος "τοίχου" μπροστά,μια πόρτα που μοιάζει σαν αυτή στο promo 5x09 που ξεφεύγουν ο Rick και οι άλλοι.
Επίσης,πως γίνεται να βρεθεί ο χάρτης που είχε πάρει ο Morgan κάτω στο δρόμο?
Κάτι τελευταίο, στην αριστερή μεριά της φωτογραφίας βλέπουμε πίσω από τα δέντρα ένα μέρος του κτιρίου με 2 ...φουγάρα(?) κάτι που μας παραπέμπει στο κόμικ και σε ένα τεράστιο κτίριο με επιζώντες 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε  εδω  


Σε αυτή λοιπόν τη φωτογραφία βλέπουμε το πως είναι πραγματικά το μέρος και με μια εξονυχιστική παρατήρηση είναι σχετικά εύκολο να κατανοήσουμε πως θα βρουν ένα είδους καταφύγιο (περισσότερες πληροφορίες σε προηγούμενο άρθρο εδώ )

Το βασικό ερώτημα είναι τι συμβολίζει ο χάρτης και γιατί βρίσκεται εκεί.
Γιατί η λέξη "The" μοιάζει αποκομμένη από τις υπόλοιπες?Μήπως βγαίνει άλλο νόημα χωρίς αυτή? Δεν ξέρω πείτε μου τη γνώμη σας


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.