Νεο promo βιντεάκι

Έχουμε λοιπόν ένα νέο βιντεάκι που μας έστειλαν κάποιοι φίλοι του ιστολογίου(ομολογώ πως με πρόλαβαν,δεν το χα πάρει χαμπάρι) και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
O Billy μας έστειλε τη γνώμη του σχετικά με το νέο promo κ το τι θα μπορούσε να σημαίνει. Περιμένουμε κ τις δικές σας σκέψεις.

Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας μας ''σχεδον'' ολόκληρο το group και λέω σχεδόν διότι δεν εμφανίζεται πουθενά ο Noah και ο F. Gabriel 
Ξαφνικά ο Rick κάνει το σήμα προειδοποίηση και σταματάνε υψόνωντας τα όπλα τους..ο Eugene κάνει σήμα στην Rosita και το όλο ξεκινάει με πρώτο όπλο τον Abraham τι είδαν walkers? 
Λογικό ναι..αλλά φίλε μου πολλά τα όπλα για τους walkers σωστα? 
automachine guns, pistols, shotguns, knifes, λίγο υπερβολικ.α και αν πρόσεξες για την δεύτερη φορά σε αυτή την σεζόν βλ επ 1 βλέπουμε τον Daryl να μην κρατάει το τόξο του? η να μην επιλέγει να πολεμήσει με αυτό διότι το έχει στην πλάτη του...κάπου το πάει ο Robert εδω να μας δείξει κάτι αλλά τι?
Anyway το πιο ανησυχητικό κομμάτι του βίντεο είναι το βλέμμα της Sasha ειναι ακριβώς ίδιο με αυτό όταν έμαθε για το δάγκωμα του bob βλεπεις την ανησυχια στο βλεμμα της...καταλαβαινεις πως κάτι έγινε εκεινη την στιγμη..και φυσικά μετά βλέπεις τους υπόλοιπους να κοιτάνε με στεναχωρημένο βλέμμα με βλέμμα την 'απώλειας' το έδαφος..κάποιος/κάποιοι χτυπήθηκαν? δαγκώθηκαν? σκοτώθηκαν? θα δούμε...πάντως το βίντεο τελειώνει και πουθενά ακόμη ο Noah και ο F. Gabriel....


Θα προσθέσω ότι δεν είδα πουθενά τη Judith...και επίσης θα ήθελα να μάθω ποιος επιμελείται το μαλλί του Rick.Με μπούκλες ήταν στο τέλος,ισιωτική έκανε κ ξαναβρήκε την υγειά του.

Μετά από αυτά τα καυτά ερωτήματα,ποια η δική σας γνώμη?


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.