Τι έχουμε να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια (spoiler)


Αφού φάγαμε και ήπιαμε την περίοδο των γιορτών,καιρός είναι να δραστηριοποιηθούμε σιγά σιγά και να δούμε τι γίνεται με την αγαπημένη μας σειρά,καθώς έχουμε φτάσει ήδη στο mid season κ θέλουμε έναν ακόμη μήνα (και κάτι ημέρες) για μπούμε στα υπόλοιπα 8 επεισόδια.

Τι περιμένουμε όμως για τη συνέχεια?
(ΠΙΘΑΝΟ SPOILER ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ)

Από φήμες που έχουμε βγει αλλά και από το sneak peek που είδαμε στο τέλος του 5χ08 επεισοδίου,οι ήρωες μας θα βρεθούν στο δρόμο και στην αναζήτηση μιας στέγης,προσπαθώντας να ζήσουν μια κανονική ζωη. Ας μην ξεχνάμε πως δεν πρόκειται για επιστήμονες,αλλά για επιζώντες ΔΕΝ ψάχνουν να βρουν το πως προήλθε όλη αυτή η αποκάλυψη. Οι παραγωγοί και σκηνοθέτες της σειράς μας έχουν ήδη προαναφέρει πως τα υπόλοιπα 8 επεισόδια θα είναι εντελώς διαφορετικά απ'ότι έχουμε δει μέχρι τώρα (εννοώντας τα πρώτα 8 του 5ου κύκλου)  

Από άτομα που είναι πολύ κοντά στα γυρίσματα (και δεν κλείνουν το στόμα τους!) φαίνεται πως θα έχουμε μια πανομοιότυπη αλληλουχία σκηνών από το κόμικ και συγκεκριμένα από τα πρώτα τεύχη του. Είπαμε πηγαίνουμε όπως πάει το κόμικ,αλλά μπορούμε να τραβήξουμε υλικό απ όπου θέλουμε.
Στο κόμικ λοιπόν αφού η ομάδα είναι κουρασμένη και έχει να αντιμετωπίσει και το χιόνι,βρίσκει τυχαία μια περιοχή προστατευμένη με τοίχους και μια μεγάλη μεταλλική πόρτα,ένα καταφύγιο όπου όλα δείχνουν ότι είναι ασφαλές....
Η περιοχή λέγεται "WILTSHIRE ESTATES" και είναι ένας κλειστός χώρος με σπίτια,ότι πρέπει για καταφύγιο.


Πάμε στη σειρά τώρα. Θυμάστε τι έλεγε η Michonne στο promo? Ότι απλά θέλουν ένα μέρος για να είναι όλη η ομάδα σε ασφάλεια. Αν θυμάμαι καλά σχεδόν τα ίδια λόγια λέει και στο κόμικ (όταν έρχεται ο Aaron) 


 Άρα πως θα κινηθεί το 2ο μισό του κύκλου?

Θα βρουν την περιοχή που στη σειρά θα ονομάζεται "SHIREWILT ESTATES"(αντίστροφη ονομασία απ'ότι στο κόμικ)
αλλά τα πράγματα δεν θα πάνε και πολύ καλά αφού θα είναι γεμάτο walkers 


θα αναγκαστούν λοιπόν να φύγουν από εκεί (ίσως να έχουμε και απώλειες)
Η ομάδα λοιπόν θα είναι στο έλεος του Θεού χωρίς φαγητό,νερό και το κυριότερο,ελπίδα.
Πάνω εκεί θα εμφανιστεί ένας νέος χαρακτήρας ονόματι Aaron όπου θα τους δείξει το μέρος το οποίο μένουν.(Alexandria safe zone)
Tι πιστεύω όμως...
Την σειρά και το πως κινείται το γνωρίζουμε πλέον. Επίσης μας έχουν ήδη προετοιμάσει πως θα πράγματα θα πάνε αργά. Θεωρώ πως τα υπόλοιπα επεισόδια μέχρι το τέλος του 5ου κύκλου θα πάνε όπως τα ανέφερα πάνω...

Εν κατακλείδι,οι χαρακτήρες θα είναι στο δρόμο, θα βρουν ένα καταφύγιο όπου θα αποδειχτεί ουτοπία,κάποιος/α θα πεθάνει,και χωρίς να το καταλάβουμε θα φτάσουμε στο 5χ15-5χ16 όπου θα μας παρουσιάσουν τον Αaron την ομιλία της Michonne και την Alexandria safe zone.(Θυμάστε πως είχαν παρουσιάσει τη φυλακή στο τέλος του 2ου κύκλου?Με ένα πλάνο που μας άφησε με απορίες. Ε,κάτι τέτοιο θα κάνουν και τώρα-εξάλλου μετράνε και τα νούμερα) Ας μην ξεχνάμε πως ακόμα και τώρα που μιλάμε η Asz φτιάχνεται ακόμα.


Ποια η γνώμη σας για όλα αυτά? Εγω πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που 1ον)ξεκινάει η σειρά και 2ον)ακόμα και στα μισά του 5ου κύκλου έχουν να μας δείξουν καινούργια πράγματα.

Δείτε πάλι το promo για τα επόμενα επεισόδια

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ALEXANDRIA SAFE ZONE 
  ΕΔΩ  


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.