5 πράγματα που πρέπει να σταματήσουν...


να επαναλαμβάνονται στη σειρά....


Έπεσα σε ένα ενδιαφέρον θέμα το οποίο αναφέρει κάποια πράγματα που βλέπουμε συνέχεια στη σειρά και καλό θα ήταν (σύμφωνα με το θέμα) να σταματήσουν γιατί ξέρουμε το αποτέλεσμα.
1)Το πρώτο που αναφέρει το θέμα είναι πως όσο διάστημα και να έχει περάσει,ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει ένας χαρακτήρας που δεν θα μπορέσει να αποδεχτεί όλα όσα έχουν γίνει.
Ως αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε πάντα έναν Morgan (1ος κύκλος)που εξαιτίας της αδυναμίας του να σκοτώσει τη γυναίκα του η ίδια σκοτώνει το παιδί του (με αποτέλεσμα να σκοτώσει κ αυτός και τους δύο.)
Επίσης βλέπουμε τον Hershel (2ος κύκλος) να μην μπορεί να αποδεχτεί την...ανάσταση των νεκρών καθώς είχε κάτι άλλο στο μυαλό του,θεωρώντας τους απλά άρρωστους με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές ζωές...
Συνεχίζοντας (3ος κύκλος) ο Κυβερνήτης έχει μια τρέλα με τα ζόμπι καθώς μαθαίνουμε πως έχει την κόρη του δεμένη και προστατευμένη.Μη αποδοχή πως είναι τέρας
Για το τέλος αφήσαμε την τρελο-Lizzie που αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται,αρχίζει και δίνει ονόματα στα ζόμπι γιατί το μυαλό της δεν πάει καλά...


2)ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει σε μια ομάδα ένας που θα την χαλάει ή θα κάνει βλακείες.
Στον 1ο κύκλο ήταν ο Merle με τις βλακείες του και βέβαια το έφαγε το κεφάλι του....
Στη συγκεκριμένη σκηνή ο Merle λέει την Andrea...sugartits!!
(Κάτι που επαναλαβάνεται κ στην τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε η Laurie Holden-Λέτε όντως να είναι....sugartits???Μμμμ...)
Στον 2ο κύκλο αυτή που δίνει ρέστα είναι η....Lori! Αφήνοντας στην άκρη τις διάφορες κουταμάρες με τον Carl,πρωταγωνιστεί στην επικότερη σκηνή του 2ου κύκλου.Ποια είναι αυτή?Δείτε παρακάτω
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗ ΘΕΑ LORI....Πάμε παρακάτω
Επίσης η χαζομάρα που κάνει να περιπλέξει τα πράγματα με τον Rick κ τον Shane δημιουργεί εντάσεις,με αποτέλεσμα ο Rick να σκοτώσει τον καλύτερο του φίλο-ο οποίος είχε χάσει μερικές βίδες στον 2ο κύκλο (σίγα τη γκόμενα ρε Shane)
Στον 3ο κύκλο η επιτομή της χαζομάρας η Andrea ήθελε-λέει- να τα βρουν ο Rick κ ο Governor. (Για να έχει κ τον γκόμενο αλλά και την ασφάλεια της) Αυτή η γυναίκα είχε μια έφεση στα "κακά παιδιά" (Shane και Governor)Δυστυχώς δν ακολούθησε το κόμικ με αποτέλεσμα να πεθάνει
Στον 4ο κύκλο ο Bob το μόνο χρήσιμο που κάνει είναι να αναγκάσει τον Daryl να εκνευριστεί(ήρθε τώρα ο Bob από το πουθενά να εκνευρίσει τον Daryl...ου ρε!!)
Για τέλος αφήσαμε τον Father Gabriel που πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως έζησε σχεδόν 2 χρόνια εκεί μέσα,καθώς είναι ακόμα..παρθένος!(δεν έχει σκοτώσει walker εννοώ...)

3)Δίνοντας ένταση στη σειρά (με λάθος τρόπο)
Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το πως τα zombie εμφανίζονται από το πουθενά....Ειδικά από τον 4ο κύκλο και μετά είναι πολλές οι σκηνές που κάποιος ή κάτι εμφανίζεται από εκεί που δεν το περιμένεις...
Τελευταία σκηνή και πιο ενδιαφέρουσα είναι ο θάνατος του Tyreese.Γλύτωσε από πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις και την πατάει από ένα παιδάκι που εμφανίζεται από το πουθενά?

4)Υπάρχει ένας στόχος που ΠΟΤΕ δεν τελειώνει καλά.
Στον 1ο κύκλο ήταν το CDC όπου ο Dr Jenner αποφασίζει να τα κάνει όλα....μπουρλότο αναγκάζοντας τους να φύγουν.

Στον 2ο κύκλο πάλι τα zombies επιτίθενται στη φάρμα(αφού άκουσαν ΕΝΑΝ πυροβολισμό) αναγκάζοντας κ πάλι τους ήρωες μας να φύγουν.
Στον 3ο κύκλο και πάλι μια από τα ίδια με τον Rick να μονολογεί ότι πρέπει να μείνουν εκεί για πάντα (μέχρι να βρεθεί ο Κυβερνήτης κ να τα κάνει όλα π@%@να)
Στον 4ο κύκλο είναι οι παρανοικοί οι Termites-και μετέπειτα Hunters.
Στον 5ο κύκλο είναι ο Eugene κ η απίστευτη χαίτη του που οδηγούν την ομάδα προς την Ουάσιγκτον για να μάθουν πως τελικά το μόνο αληθινο από τον Eugene είναι η χαίτη-λασπωτήρας...

5)Στο νο5 είναι ο Rick και η απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την ανθρωπιά του.
Στον 1ο κύκλο είναι ο Merle που θέλει να σώσει αφού τον έχει δέσει και έχει γυρίσει στην οικογένεια του.
Στον 2ο κύκλο είναι το ξεκίνημα για να απελάσουν τον Randall αλλά τελικά του χαρίζουν τη ζωή.
Στον 3ο κύκλο είναι η Michonne που μπαίνει στο μάτι του Rick για το αν θα πρέπει να σταλεί στη φυλακή ή όχι για να τελειώσει ο πόλεμος με τον Κυβερνήτη.
Στον 4ο κύκλο ενώ σκοτώνει τόσους ανθρώπους όσους δν έχει σκοτώσει ποτέ,παρολαυτα αγωνιά και συγκινείται με την Καρολ κ τον διωγμό της ενώ η ίδια έχει παραδεχτεί ότι σκότωσε εν ψυχρώ 2 ανθρώπους.
Στο τέλος ενώ έχει πιάσει τους 2 αστυνομικούς που τρέχουν να σωθούν στο νοσοκομείο και αμφιταλαντεύεται για το αν θα τους σκοτώσει ή όχι,εντούτοις αφού ο ένας ξεφεύγει ο Rick (ως άλλος Grand theft auto) ξεχνά το όλο έχω-ανθρωπιά-για-να-κάνω-καλύτερο-τον-γιο-μου και τον χτυπά με το αμάξι και τον σκοτώνει μετά...έτσι απλά.

Αυτά αναφέρει πάνω-κάτω.Σίγουρα δν διαφωνούμε σε όλα αλλά ούτε συμφωνούμε.Γι αυτο και έχει 619 σχόλια το θέμα,που σημαίνει πως αρκετοί φαν τον ψιλοέκραξαν τον τύπο που το ανέβασε.
Πάντως παραμένει ενδιαφέρον.Εσείς τι λέτε θα μπορούσε να πάει αλλιώς η σειρά?
πηγή: εδώ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.