Τα είδατε τα σημάδια?


Η σειρά μας χάρισε ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν.Γεμάτο δράμα,συγκίνηση και το κυριότερο το κύκνειο άσμα ενός χαρακτήρα,του Tyreese όπου έδωσε ρέστα.Συγχαρητήρια λοιπόν στον ηθοποιό που έδωσε τα πάντα για να αναδείξει τον χαρακτήρα του Tyreese.

Πάμε σε άλλα όμως σε καλύτερα. Το επεισόδιο ήταν γεμάτο hints. Μας έδωσε τροφή για να το συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα,καθώς  θα αναδείξουμε μέσω του θέματος αυτά που ήθελαν να περάσουν οι σκηνοθέτες


1)Συνεχίζουν και παίζουν με τα ρολόγια και με τα μυαλά μας. Τα δυο ρολόγια που βλέπουμε είναι σταματημένα στο 5:10 που θα μπορούσε να σημαίνει κάτι σημαντικό για το επόμενο επεισόδιο,αλλά ίσως και τίποτα.Σίγουρα πάντως έχουμε σημαντικά πράγματα να δούμε από το επόμενο επεισόδιο.(Δείτε το promo και τα sneak peek εδώ)Ποιος κατάλαβε πως η φωνή που ακούμε στο ραδιόφωνο είναι του Andrew Lincoln με την αγγλική προφορά????


2)Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν το γεγονός ότι για πρώτη φορά κάνουν νύξη για τον Negan!!!!
Αν προσέξετε 2 σκηνές,η πρώτη που ο Noah γρατζουνιέται από το σύρμα κ τον ρωτάει ο Ρικ αν είναι καλά και η δεύτερη είναι ο ίδιος ο Glenn που σηκώνει το ρόπαλο του baseball.Οι γνώστες των κόμικ ξέρουν πως ο συνδυασμός αυτών των 2 κάνει τη "Lucille" το τρομερό όπλο του Negan.


3)Wolves:Ποιοι είναι αυτοί?Τι γίνεται?Ετοιμαζόμαστε για νέους εχθρούς?
Σύντομα θα σας έχουμε νεότερα,για την ώρα όμως δείτε αυτό το screenshot από το επόμενο επεισόδιο.

4)Στο επεισόδιο είδαμε μια αποτρόπαια σκηνή όπου κάποιος έκοψε τα σώματα των κατοίκων κ τα πέταξε τα μισα στο δάσος και τα άλλα μισά στην καρότσα αυτοκινήτου. Σ αυτόν τον αποκαλυπτικό κόσμο κάθε άνθρωπος βγάζει τον χειρότερο τους εαυτό. Σίγουρα έχουμε να γνωρίσουμε πολλούς ακόμα.


Πως σας φάνηκαν αυτά τα σημάδια για το μέλλον της σειράς?
Είδατε εσείς κάτι άλλο που αξίζει συζήτησης?
Περιμένουμε τα σχόλια σας!

Πηγή: εδώ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.