Να περιμένουμε θάνατο ΒΑΣΙΚΟΥ χαρακτήρα?

Ξεκινάμε με τα δεδομένα που έχουμε:

Τα επεισόδια έχουν τον τίτλο
5χ12 "Remember" (το είδαμε)
5x13 "Forget"
5x14 "Spend"
5x15 "Try"
5x16 "Conquer"

Συνεχίζοντας θα πάμε πολύ πίσω και θα θυμηθούμε τον Dale.Αυτά λοιπόν είναι τα λόγια (ή μέρος αυτών) που είπε εκείνο το βράδυ που καθόταν στη φωτιά στην 1η σεζόν στο 4ο επεισόδιο με όλη την παρέα μαζεμένη (απ ολους μόνο ο Rick ο Carl και η Carol υπάρχουν μέχρι κ σήμερα)
“I give you the mausoleum of all hope and desire. Which will fit your individual needs, no better than it did mine or my father’s before me. I give it to you not that you may remember time, but that you may forget it for a moment now and then and not spend all of your breath trying to conquer it.”

Πως και θυμήθηκαν τον Dale?Ενός αγαπητού χαρακτήρα που λείπει από τη σειρά με τις ηθικές του αξίες.Σίγουρα αν ζούσε ακόμα θα είχε τραβήξει τα λουριά σε πολλούς(ιδιαίτερα στον Rick και στο παιδί του)Ποιος ο σκοπός όμως να γίνουν αρκετές αναφορές στο πρόσωπο του?Έγινε επίσης και μια αναφορά έμμεση με τον Glenn να φτιάχνει το RV και τον Abraham να παραξενεύεται. Επίσης να προσθέσω πως στο τελευταίο επεισόδιο ο Rick κουρδίζει το ρολόι του χωρίς προφανή λόγο όπως και ο Dale είχε τη συνήθεια να κάνει.
Να πω πως και το ζόμπι που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο είναι αυτό που σκότωσε τον Dale?
Η σειρά ξέρουμε πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη,ίσως και κάποιες φορές να είναι τόσο προσεκτική με τα λεγόμενα "easter eggs" που να μην τα παίρνουμε χαμπάρι.
Θα μου πείτε "μήπως κάνεις την τρίχα-τριχιά?" Δεν ξέρω γι αυτό θέλω τη γνώμη σας μετά από σκέψη,αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά...
Για το τέλος,μου ήρθε στο μυαλό η έκφραση του Daryl λίγο πριν σκοτώσει τον Dale "Sorry brother" αλλά και η έκφραση μεταξύ Rick και Daryl "Your my brother"
Είμαι σίγουρος πως δεν είναι τυχαία τα γεγονότα αυτά,αν και δεν μπορώ να ξέρω αν αναφέρονται αποκλειστικά στον Daryl ή σε κάποιον άλλον.
Αφού λοιπόν φτάσατε και στο τέλος του θέματος,διαβάστε και την τελευταία παράγραφο που είναι η πραγματικότητα:

Το τέλος τους 5ου κύκλου αν δεν το ξέρετε θα είναι 90 λεπτά.Πάει και τελείωσε. Επίσης όπως αναφέρει στο site η AMC,o Daryl θα έχει προβλήματα.
Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Daryl (τι,θέλετε και το όνομα του?) έχει πολλά project στα σκαριά που πρέπει ή να τα ξεκινήσει ή να τα παρατήσει. Χάρη στο walking dead είναι αρκετά διάσημος και αυτό του άνοιξε περισσότερες πόρτες και παραπάνω χρήματα.


Προσωπική άποψη είναι πως στο τέλος τους 5ου κύκλου θα έχουμε ένα major cliffhanger με τον Daryl για να δουμε αν θα τον σκοτώσουν ή οχι στις αρχές του 6ου κύκλου...

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.