Σχετικά με Morgan και Negan

Μιας και φτάσαμε στο τελος και δεν θέλω να "ξενερώσετε" με αυτά που διαβάζετε από δω κ από εκεί,θέλω να γράψω δύο βασικά πράγματα επειδή το βλέπω συχνά γραμμένο και θέλω να σας βοηθήσω να το ξεκαθαρίσετε.


1)Ο Morgan είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας με πολύ λίγες εμφανίσεις μεν,μετράει πολλούς φαν δε.
Όλοι επιθυμούμε να γυρίσει πίσω στη σειρά και οι παραγωγοί δεν μας στεναχωρούν δείχνοντας μας διάφορες σκηνές που λένε πως ψάχνει προς την ομάδα του Rick. Οπότε μιας και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το πρόσωπο του, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι κομματιασμένος "επειδή έδειξε μια βέρα κ κάτι μαύρα γυαλιά ηλίου" Μην πέφτετε στην παγίδα των σεναριογράφων,σκεφτείτε με τη λογική: Γίνεται να είχε γίνει τόσο μεγάλο θέμα μόνο και μόνο για να δούμε τα κομμάτια του?Ξεχάστε το.Αυτό που ξέρουμε ΕΠΙΣΗΜΑ είναι πως ακολουθεί την ομάδα καιρό μετά τα γεγονότα που βλέπουμε (δηλ αν τα γεγονότα του Terminus έγιναν 1 Μαΐου ο Morgan περνάει από εκεί 1 Αυγούστου-τυχαίες ημερομηνίες αλλά με διακριτή την απόσταση σε αυτές)2)Πάμε στον έτερο της κουβέντας τον Negan.
Κάποιοι γράφουν πως θα έρθει ο Negan και θα γίνει χαμός στο σεζόν finale.Αυτός ο χαρακτήρας είναι το μεγαλύτερο χαρτί της σειράς και όλοι τον ζητάνε. Μπορείτε να καταλάβετε πως ΑΝ ερχόταν τώρα ο Negan η σειρά θα συνέχιζε ΤΟ ΠΟΛΥ για 2 σεζόν? Τι θα το έκαναν σήριαλ με 5 σεζόν με τον ίδιο εχθρό?
Εδώ αρκετοί παραπονιέστε γιατί "το τάδε επεισόδιο ήταν αργό, ή η σεζόν στη φυλακή ήταν η πιο βαρετή"πως να αντέξετε 5 σεζόν με τον ίδιο εχθρό?Σεβαστά βέβαια όλα αυτά που γράφετε,γι αυτό σκεφτείτε λίγο πως θα είναι με τον προαναφερθέν χαρακτήρα αν τον δούμε ΤΩΡΑ.
Ωραία είναι να έχουμε θέματα προς συζήτηση αλλά μην λέτε για Negan επειδή το λένε άλλοι,δεν υπάρχει ούτε ένα spoiler γι αυτόν,ούτε φωτογραφία ούτε κάτι επίσημο για το πρόσωπο του.Πιστέψτε μας και εμείς περιμένουμε τον Negan και ποντάρουμε πάνω σε αυτόν.

Ότι βγει στην επιφάνεια θα το μάθετε εδώ πρώτοι.Απλά να έχετε το νου σας.

ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΒΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ?

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.