Review 5x12 "Remember"
Το 5χ12 ήταν ένα επεισόδιο που αρχίζει κ χτίζει σιγά σιγά τη δική του ιστορία. Με τους ήρωες μας να μπαίνουν στην Αλεξάνδρεια αρκετά διστακτικοί μη ξέροντας τι θα αντιμετωπίσουν κ τι θα δουν μπροστά τους πρόκειται να συναντήσουν πολλά... κ σίγουρα δεν θα πάνε καλά τα πράγματα.

Γνωρίσαμε νέους χαρακτήρες(η αλήθεια είναι πως χάθηκα λίγο με τα ονόματα αλλά θα το βρω αμέσως-ελπίζω να πεθάνουν κάποιοι ώστε να μην ασχοληθώ  πολύ μαζί τους) κ μάθαμε πως η αρχηγός της Αλεξάνδρεια ονομάζεται
 "Deanna Moore" (Στο κόμικ είναι άντρας κ ονομάζεται Douglas Monroe) Η γυναίκα αυτή μου θύμισε αρκετά τη "Mary" Στο Terminus-αυτή που έψηνε- κ με φόβισε λιγάκι.

Η ίδια εκμεταλεύεται το ταλέντο στο έπακρο που έχει κ αυτό είναι να διαβάζει τους ανθρώπους κ αυτό που είδε στον Rick είναι πως μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την κοινότητα. Το μυαλό της κόβει κ γι αυτό αναθέτει τα κατάλληλα καθήκοντα στους επιζώντες.Με τον Daryl έχει ένα θέμα-θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Ο Carl από την άλλη μας λέει πως του αρέσει η κοινότητα και θα ήθελε να μείνει,ιδιαίτερα αφού γνώρισε κάποια παιδιά και πιστεύω πως θα μπορούσε να προσαρμοστεί πιο εύκολα από τους άλλους...Λίγα βιντεοπαιχνίδια κ λίγη πουτίγκα κ θα στρώσει!

Γνωρίσαμε τον γιο της Deanna τον Αiden...αυτός δν μου έκατσε καλά κ σίγουρα ούτε κ στην ομάδα.Είναι υπεύθυνος για τις επιδρομές κ σε μια κόντεψαν να χαθούν ζωές κ στο γυρισμό μετά από αψιμαχία ο Glenn τον γρονθοκόπησε κ ο Daryl κόντεψε να τον αποτελειώσει. 


Επίσης είδαμε κ κάποια νέα παιδιά όπως ανέφερα πριν στην κοινότητα κ ένα από αυτά θα μας απασχολήσει στο μέλλον.Ονομάζεται "Enid" και είναι ένα κορίτσι που ζούσε εκτός κατα της περίοδο της αποκάλυψης κ μόλις πριν από 8 μήνες μπήκε στην κοινότητα.Κάτι συμβαίνει όμως,η κοπέλα είναι τουλάχιστον ύποπτη. Συνδυάζοντας το γεγονός της φυγής της και την απώλεια του όπλου του Rick,κάτι με κάνει να πιστεύω πως θα έχουμε προβλήματα...
Η ομάδα είναι ακόμα καχύποπτη και καλά κάνει. Βλέπει πως όλο αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και το πρώτο βράδυ μένει μαζί. Ο Rick είτε με μούσι είτε χωρίς είναι ένας γνήσιος αρχηγός αν και όταν τον ρώτησε η Deanna δν απάντησε...
Όσον αφορά τους υπόλοιπους χαρακτήρες, ο Daryl βρωμάει σαν οποσουμ αλλά δν κάνει μπάνιο,η Carol το παίζει νοικοκυρούλα αλλά θα τα κάνει π@#$@ όλα εκεί μέσα (θέλει κ λόγο??) ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες (Tara,Noah,F Gabriel) περάσαν απαρατήρητοι στο συγκεκριμένο.

Αφησα για το τέλος τον Rick για να πω πως ΑΥΤΟΣ κ μόνο ανεβάζει επίπεδο τη σειρά.Συγχαρητήρια για το πως προσεγγίζει το ρόλο του ο ηθοποιός κ εύχομαι στον χαρακτήρα "Rick Grimes" να βρει γρήγορα γυναίκα!! 

Κλείνοντας να πω πως πέσαμε μέσα στο "preview" που κάναμε κ καλό θα ήταν οι fan των spoiler να το παρακολουθουν!


ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ?


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.