Η επίσημη ημερομηνία γυρισμάτων:4 Μαΐου

Στις 4 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς και του 6ου κύκλου της.

Βρίσκουμε την ομάδα να έχει μπει στην Alexandria με αρχικές διαθέσεις scouting, αλλά μόλις συνειδητοποιησαν πως οι κάτοικοι είναι εντελώς απροστάτευτοι, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να γίνουν οι κυρίαρχοι της κοινότητας με κάθε τρόπο.

Εκεί λοιπόν μείναμε, με την ομάδα να έχει προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην ήσυχη κοινότητα, σπάζοντας αυτή τη φαινομενική προστασία από τα τείχη και με μία προσθήκη ατόμου: Τον Morgan

Πολύ ενδιαφέρον έχει να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα και πόσο θα διαταραχθούν οι ισορροπίες μεταξύ των 2 αντρών αλλά και της κοινότητας. Έχουμε τον έναν να έχει μια φιλοσοφία σχετική με τη ζωή και κάθε μία από αυτές όσο κακή και να είναι αξίζει,(Morgan) ενώ τον άλλον να κάνει ότι είναι δυνατόν για να προστατέψει την οικογένεια του με οποιονδήποτε τρόπο, κυρίως με ένα όπλο που θα "μιλήσει" πριν από αυτόν γι αυτόν (Rick)

Ο Scott Gimple μας αποκάλυψε πως:
"Για αρκετό διάστημα οι άνθρωποι ήταν οι επικίνδυνοι ενώ στον 6ο κύκλο αυτό θα αλλάξει. Η σειρά επενδύει στον εαυτό της συνεχόμενα (κάθε 8 επεισόδια)
Τώρα που η χαρακτήρες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να επιζήσουν, τι θα κάνουν με αυτή τη δύναμη και γνώση που κατέχουν?Πως θα την χρησιμοποιήσουν?Πέρα από αυτά όμως παράλληλα θα πραγματοποιήσουμε κάποιες σκέψεις (από το κόμικ) και τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα και επικίνδυνα"

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να γίνουν από το κόμικ, αλλά και κάποια άλλα που σίγουρα θα προσθέσουν από τη φαντασία τους, όπως πχ η τελευταία σκηνή με τη Michonne και το παράξενο σύμβολο στον τοίχο του σπιτιού της.
Πέρα όμως από εικασίες και θεωρίες, έχουμε τα δεδομένα: Πριν από λίγες ημέρες είχαμε ένα θέμα ΕΔΩ σχετικά με τα γυρίσματα και τις διαδικασίες που γίνονται για να μπουν τα τείχη. Σας έχουμε και βίντεο! Ο....ειδικός απεσταλμένος μας στάλθηκε στα γυρίσματα μετά από δημοκρατικές διαδικασίες (μαστίγωμα, φάλαγγα κτλ) και τράβηξε ένα βιντεάκι (μόνο ένα...)


twd ετοιμασίες γυρισμάτων (greek fanatics) από kperi


Επίσης ο Robert Kirkman μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για θάνατο major χαρακτήρων και έφερε για παράδειγμα τον Glenn και είπε πως: "Αν πεθάνει σίγουρα θα έχει προηγηθεί μάχη πρώτα και θα είναι ένας μεγαλειώδης θάνατος"
"Θέλουμε να πούμε πολλά πράγματα από το κόμικ και το καλό είναι πως θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμα να τα λέμε μιας και το κόμικ που είναι η κύρια τροφή μας συνεχίζεται. Ο σκοπός μας είναι να πούμε μια πολύ μεγάλη ιστορία μέσω του walking dead" κάνοντας πολύ ευτυχισμένους αρκετούς ανθρώπους αφού θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τους αγαπημένους τους ήρωες για πολλά χρόνια ακόμα.Πηγή: ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.