Σκότωσε και άλλους ο Pete?

Πως σας φαίνεται που είμαστε 10+ μέρες χωρίς το walking dead?Ξέρω ξέρω, κρύες,φτωχές και μίζερες Δευτέρες ξημερώνουν για όλους τους φαν της σειράς (επίσης ναι γνωρίζω πως υπάρχουν και άλλες σειρές αλλά σαν το twd...)Όμως εδώ είμαστε εμείς για να σας ζεσταίνουμε αυτές ομολογουμένως περίεργες ημέρες του μήνα, γι αυτό θα ασχοληθούμε με θεωρίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο αλλά και γενικότερα.

Βομβαρδιστήκαμε από απόψεις αναγνωστών σχετικά με το παρακάτω:
Η τελευταία φήμη λοιπόν είναι πως ο (μελλοντικός και παρ ολίγο ζωντανός) κερατάς της κοινότητας (ο Pete ντε!!) ίσως έκανε κάτι που θα μπορούσε να μας κάνει να φάμε τα νύχια μας από την αγωνία και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός του ότι στο κύκνειο άσμα του (!) και εμφανιζόμενος με το κατάνα της Μichonne
γεμάτο αίματα, ΙΣΩΣ επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ να σκότωσε πρώτα κάποιον πριν τολμήσει να απειλήσει τον τρισμέγιστο Rick motherf@#$ Grimes!

Πόσο θα μπορούσε να ευσταθεί αυτό?Οι ξένοι έχουν τρελαθεί με αυτή την προοπτική αλλά ως γνωστόν οι ξένοι δεν είναι....fanatics όπως εμείς να το δούμε με μια πιο λογική ματιά.
 Όπως πολύ σωστά τονίζει ο Παναγιώτης που έχει φτιάξει το βίντεο (ακολουθήστε και τη σελίδα του btw) θα ήταν λίγο δύσκολο να χάσουμε έναν τόσο σημαντικό χαρακτήρα όπως ο Carl ή ακόμα και η μικρή Judith (αυτοί ήταν οι χαρακτήρες που δεν έχουν φανεί στο φινάλε της σεζόν) διότι οι παραγωγοί θα ήθελαν (αν ποτέ πεθάνουν) να το κάνουν πιο δραματικά και για περισσότερη τηλεθέαση.
Παρολαυτά ίσως να σκότωσε κάποιον-α χαρακτήρα που να είναι τριτεύον στη σειρά και να το μάθουμε στις αρχές της 6ης σεζόν.

Άραγε πως θα ξεκινήσει η 6η σεζόν θα είναι ένα μυστήριο. Το πόσο επικίνδυνοι είναι οι Wolves επίσης θα το μάθουμε σύντομα καθώς δεν θέλω να φανταστώ πως αυτοί θα είναι οι εχθροί της 6ης σεζόν.Πως σας φάνηκε το θέμα? Έχετε κάτι να προσθέσετε, κάτι που σας άφησε με την απορία?

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.