Φωτογραφίες (και spoiler) από το 2ο επεισόδιο (6x2)


Σίγουρα το 2ο επεισόδιο θα είναι...εκρηκτικό.

Οι ήρωες μας έχουν να αντιμετωπίσουν τους Wolves, μια ομάδα που απ ότι φαίνεται δεν είναι μόνο 2 άτομα αλλά παραπάνω. Βασιζόμενοι στο κόμικ και στο υλικό που παρέχει για τους δημιουργούς της σειράς έχουμε και εμείς τις φωτογραφίες μας ακόμα και από τον αρχηγό των "Λύκων"

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από το 2ο επεισόδιο αλλά και πως μια σκηνή από το κόμικ ευθυγραμμίζεται με τη σειρά. ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER.

Οπως φαίνεται οι Wolves θα κάνουν την επίθεση τους στην Alexandria και θα έχουν για βοήθεια τα ζόμπι που μάζευαν τόσο καιρό. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν 1) Το trailer που είναι τα ζόμπι μαζεμένα και 2) τον αρχηγό των Wolves.

Παρατηρήστε πως το trailer είναι πολύ κοντά στα τείχη κάτι που σίγουρα δεν είναι για καλό. Ίσως να γίνουν 2 επιθέσεις, μία από ζόμπι για αντιπερισπασμό και μια από τους Λυκους.
To trap trailer

Εδώ βλέπετε τα ζόμπι σε αναμονή από τους παραγωγούς (μέσα στον ήλιο-να τα λέμε κ αυτά) για τις επόμενες σκηνές. Γι αυτό σας λέω θα γίνει χαμός στο 2ο!
Τα ζόμπι περιμένουν οδηγίες

Όταν βλέπω φωτιά στην κοινότητα με φοβίζει....
Τα γυρίσματα γίνονται καθημερινά

Νυχτερινές λήψεις
Aλλά και βραδυνές ώρες


Η Alexandria


Ο Andrew Lincoln δίνει αυτόγραφα στους φαν-σα να είναι δεμένο το χέρι του?
Ο Andrew Lincoln/Rick Grimes

υπογράφει αυτόγραφα


  Οι υπόλοιπες 2 φωτογραφίες είναι spoiler. Αν συνεχίσετε κάτω θα δείτε τον αρχηγό των Wolves. (Συμφωνα πάντα με το κόμικ) 
Ο τύπος λοιπόν με το φουλάρι και το κεφάλι αεροδιάδρομο κατα πάσα πολύ μεγάλη πιθανότητα θα είναι το αφεντικό των λύκων. Σκληρός και αδίστακτός μέχρι να γνωρίσει τον Rick και αυτός και να νιαουρίσει.
Η ομοιότητα και στο πρόσωπο αλλά και στο φουλάρι που έχει στο λαιμό είναι εμφανέστατη. 


Αυτά τα νέα μας-ακούω γνώμες!!

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.