5 λόγοι που κάποιοι θέλουν μια (zombie) apocalypse

Ένα θέμα που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις για τους πραγματικούς λόγους που θα ήθελαν κάποιοι μια ζομποαποκάλυψη (ή τελοσπάντων κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο)
Ελπίζω να είστε λίγοι εσείς που θέλετε τέτοιου τύπου καταστροφές, 
Αλλά ας δούμε τους 5 λόγους που προκρίνονται έναντι άλλων "ασήμαντων" 
 5)Βια:
Ακριβώς αυτό φίλοι μου. Θα υπάρξει απόλυτη ελευθερία στην βία από όλους.
Πιθανότατα να την πληρώσουν γι αρχή συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων που τους έχουν βάλει στο μάτι, οπότε καλύτερα να τρέξουν σαν τον άνεμο και να κρυφτούν. Αλλά η βία θα επεκταθεί και στα ίδια τα ζόμπι καθώς θα είναι ένας 
"σάκος του μποξ" χωρίς να πονάνε. (κάτι γκρσφδρρ θα κάνουν) Μάλιστα ίσως και να επιζητούν τη βία και να βγάλουν όλα τους τα απωθημένα.

4) Οχι δουλειά-σχολείο!!
Τερμά αυτά!! Οτι μάθατε-μάθατε.
Τα σχολεία κλείνουν, οι δουλειές και τα επαγγέλματα ανήκουν στο παρελθόν, τώρα το πρωινό ξύπνημα περιλαμβάνει 
i)Ακόνισμα μαχαιριού-καθάρισμα όπλου (αντί για ακόνισμα μολυβιού-καθαρισμού πίνακα)
ii)Κυνήγι zombies (αντί για κυνήγι της κούκλας στη διπλανή τάξη)
iii)Φαι (όχι από τη μαμά...)
iv)Ύπνος (Playstation,online game και δεν ξέρω γω τι άλλο κομμένα)

3)Απλότητα:
Αν σας φάνηκαν λίγα αυτά που θα κάνετε τότε να είστε σίγουροι πως δεν θα γίνουν και πολύ παραπάνω. Η απλότητα που θα εμπεριέχεται στις ζωές μας 
από εκείνη την αποφράδα ημέρα και μετά θα είναι καταιγιστικά....απλή.
Θα είμαστε όπως ζούσαν οι αρχαίοι, με τα πολύ βασικά.

2)Ο καθένας θα κάνει ότι θέλει-όπως του την βαρέσει.

 Βέβαια αυτό μπορεί να καταλήξει σε επικίνδυνα μονοπάτια αν δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση και κυρίως η συνεργασία. Οι κανόνες θα πάνε περίπατο και η αναρχία θα επικρατήσει με απρόβλεπτες συνέπειες.Όλοι και όλα θα πάψουν να ισχύουν και ίσως πράγματα που μπορεί να μην είχαμε σκεφτεί να γίνουν επικίνδυνα, ακόμα και ο ίδιος ο γείτονας που χαιρετούσαμε κάθε ημέρα στην πολυκατοικία. Αναδύονται ένστικτα καθώς ζούμε σε έναν εύθραυστο κόσμο γεμάτο κανόνες και εντολές. Είναι η ευκαιρία που περιμένουν όλοι για να ξεσπάσουν. Προσοχή λοιπόν σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις...trust no one.

1)Εισαι το alpha male

Ξέρετε πιο είναι το ωραίο? Πως οι κοινωνίες έχουν δομηθεί ανάλογα με το σύστημα (σχολεία-δουλειά-καθημερινότητα-ευκολία)
Όταν όλα καταρρεύσουν, οι πρώτοι εν δυνάμει θα μπορούσαν να γίνουν τελευταίοι και το αντίθετο.
Θα αποκτήσει ενδιαφέρον να δούμε το παιδί που ήταν λιγομίλητο, να ηγείται μιας ομάδα επιζώντων και αντίθετα ένας που είχε έφεση στην κοινωνικότητα 
να φάει το κεφάλι στην απαρχή της αποκάλυψης. Γίνεται το προαναφερθέν?Δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα. Όπως λέει και ένα απόφθεγμα "Έχοντας μεγάλη δύναμη έχεις και την υπευθυνότητα" και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείξουν αυτοί που το έχουν μέσα τους. Από κει και πέρα η ομάδα φτιάχνεται όπως εσύ θες...Είτε γίνεσαι Rick (δεμένη ομάδα) είτε γίνεσαι Negan (γεμάτος γυναίκες στα ιδιαίτερα) Αυτό που θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να είσαι αρχηγός μετά από μαι καταστροφή είναι το μυαλό σου, η εξυπνάδα και η εφευρετικότητα. Αυτά φτάνουν για να διοικήσεις τον κόσμο. 


Επ ουδενί δεν επικροτούμε τέτοιες τακτικές, ούτε σε περίοδο πολέμου ούτε σε περίοδο ειρήνης. Απλό θέμα είναι για συζήτηση.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.