Ο 6ος κύκλος του TWD θα έχει πολλές αναδρομές

Ακολουθώντας το επικό τέλος του 5ου κύκλου, οι fans του “The Walking Dead” μετρούν αντίστροφα μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου στο AMC. Αλλά που θα είναι οι αγαπημένοι μας πολεμιστές των zombies το φθινόπωρο; Ο παραγωγός Scott Gimple μας είπε να περιμένουμε πολλές αναδρομές.

Οι παραγωγοί του “The Walking Dead” σίγουρα έχουν πολλά να ζήσουν μέχρι την πρεμιέρα του 6ου κύκλου αυτό το φθινόπωρο. Ακολουθώντας το λουτρό αίματος στο τέλος του 5ου κύκλου, που είδαμε έναν Rick χωρίς έλεος, να εκτελεί τον άνδρα του ερωτικού του ενδιαφέροντος, της Jessie, ως τιμωρία για το κόψιμο του λαιμού του Reg, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι εύκολο στην παρακολούθηση. (Φυσικά και θα είμαστε συντονισμένοι – ποιος σώφρων θα ήθελε να χάσει το πρόγραμμα τρόμου της χρονιάς; Ειδικά τώρα που ξέρουμε ότι το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου θα είναι διάρκειας 90 λεπτών.) Πιο αιματοβαμμένο και πιο φρικτό από ποτέ, η εμφάνιση των walker θα συνεχίσει να επιδεινώνεται όταν το πρόγραμμα επιστρέψει τον Οκτώβριο, κάνοντάς του ακόμα πιο τρομακτικούς και πιο αιμοδιψή από ότι ήταν στον 5ο κύκλο (δύσκολο να το φανταστείτε, το ξέρουμε.) Εντωμεταξύ, οι Λύκοι θα προκαλέσουν περισσότερα μπλεξίματα, δείχνοντας να είναι αιχμαλωτισμένοι από τον Daryl σύμφωνα με το επίσημο trailer του κύκλου. Αλλά τι γίνεται με τους Alexandrians; Θα μπορέσουν να τα καταφέρουν για ένα ακόμα κύκλο ενωμένοι; Θα πρέπει να επιλέξουν στρατόπεδο αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί. Μιλώντας ως μέλος του panel του “The Walking Dead”στο Comic-Con νωρίτερα του μηνός, ο παραγωγός Scott Gimple μας ενημέρωσε σχετικά με το τι να περιμένουμε να δούμε από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες όταν θα τους ξαναδούμε στις 11 Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με τον Gimple, ο νέος κύκλος δεν θα συγκεντρωθεί από εκεί αφήσαμε την ομάδα μας πολεμιστές των zombies, αλλά επίσης θα ενσωματωθούν αναδρομές εξηγώντας εξ αρχής πως έφτασαν ως εδώ. Κατά τη διάρκεια ερωτήσεων – απαντήσεων, είπε: «Θα υπάρχουν πολλές αναδρομές στο πρώτο μισό του κύκλου. Δουλεύω σε ένα επεισόδιο που είναι αναδρομή». Ακολούθως, εξήγησε πως ένα σημαντικό κομμάτι του πρώτου μισού του 6ου κύκλου είναι να εξερευνήσουμε τι έκαναν οι χαρακτήρες πριν oι walkers καταλάβουν το μέρος. Η ομάδα είπε επίσης στους fans να περιμένουν πολλές σκηνές να έχουν ληφθεί επ’ ακριβώς από τα comics, καθώς επίσης και πιο πολλά zombies από ποτέ. Μόνο με λίγους μήνες να μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του 6ου κύκλου, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα καλά, ειλικρινά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι η αιματοβαμμένη δράση ξεκινήσει. Ανυπομονείτε μέχρι την πρεμιέρα του 6ου κύκλου του “The Walking Dead”;

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.